Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Boer Olke heeft weer een nieuwe liefde gevonden

olke-jongsma.jpg

Boer Olke Jongsma (53) uit Boer zoekt vrouw heeft na het overlijden van zijn 47-jarige verloofde Karen weer een nieuwe liefde gevonden: Hilda. Zijn nieuwe vriendin is een Nederlandse vrouw die in Texas woont.

Op de website van Boer zoekt vrouw vertelt Olke hoe hij zijn nieuwe liefde heeft ontmoet. “Ik ben na het overlijden van Karen in contact gekomen met Hilda, een Nederlandse vrouw die hier in Texas woont. We zijn heel blij met elkaar en zien elkaar zo veel mogelijk,” aldus de boer.

Overleden voor de bruiloft

Een halfjaar geleden overleed Karen aan de gevolgen van kanker. In de special van Boer zoekt vrouw van januari jongstleden vertelden Olke en zij nog over haar ziekte en dat ze goede hoop hadden op genezing. Olke had haar ten huwelijk gevraagd en zij had ‘ja’ gezegd. Maar toen ze terugkwamen in Amerika ging Karen snel achteruit. Ze overleed nog voordat ze konden trouwen en liet Olke en een zoon en dochter uit een eerdere relatie achter.

Volgens Olke heeft hij veel steun gehad aan alle lieve berichten die hij tijdens de zware periode na Karens overlijden heeft ontvangen. “Ongelooflijk hoeveel mensen iets van zich hebben laten horen. Ik heb wel meer dan honderd kaarten gekregen en heb ook alle berichten gelezen die mensen op Facebook hebben achtergelaten. Het was echt hartverwarmend; daarvoor wil ik iedereen dan ook graag bedanken.”

Bron | telegraaf.nl, foto: kro-ncrv/Linelle Deunk

Lees ook

Johan uit Boer zoekt vrouw in overall getrouwd met Lourianne
Door deze 3 vragen zal je partner eerder met je praten
10 tekenen dat jij en je partner goed bij elkaar passen

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in opmargriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant