Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Boer Marnix heeft de liefde gevonden

boer-zoekt-vrouw-reunie.jpg

Boer Marnix heeft de liefde gevonden en níét door Boer zoek vrouw. Hij kent zijn nieuwe vriendin al twintig jaar en onlangs is de vonk overgeslagen.

De Noord-Hollandse vlees- en paardenfokker ging met Janneke op citytrip, maar liet daar aan haar weten niet verder met haar te willen. In de aflevering van gisteravond, de reünie, komt Marnix in eerste instantie alleen aangelopen. Maar later, als hij een gesprek heeft met presentatrice Yvon Jaspers, staat naast de boer nog een stoel. “Er staat een lege stoel,” merkt Yvon op. “Er is dus wel degelijk iets gebeurd na de citytrip.” Marnix lacht, bloost en straalt. “Ja, er is wel wat gebeurd, ja,” antwoordt hij. Hij straalt van oor tot oor wanneer Emmie aan komt lopen. Ze blijken elkaar al twintig jaar te kennen en onlangs is de vonk overgeslagen.

‘Heel makkelijk’

De 33-jarige Emmie woont in België, komt ook uit het paardenwereldje en ‘prikte letterlijk en figuurlijk’ door Marnix heen. Er was vlam in de pan, zegt ze. En Marnix? Hij wordt vrolijk van Emmie en voelt zich goed als hij bij haar is. “Bovendien,” zegt Marnix, “ging het allemaal heel makkelijk.”

Verkeerde vrouw voor boer Jaap?

Tussen boer Jaap en Marian heeft de liefde helaas niet standgehouden. Jaap komt dan ook alleen aan op de reünie. Waarom is het over tussen de twee? De bouvardia-kweker geeft aan dat hij het niet onder woorden kan brengen, maar hier gaat Yvon niet mee akkoord. “Je wilde een vrouw, je had een vrouw en toch ging je twijfelen: waarom? Vertel het nu!” Die strategie blijkt te werken en Jaap laat weten dat hij twijfelde aan zijn gevoel voor Marian. Ook twijfelde hij aan zichzelf: had hij niet voor een andere vrouw moeten kiezen? Had hij niet voor Petra moeten gaan? Misschien wel. Yvon meldt later dat Jaap en Petra inmiddels een aantal keren hebben gedatet, maar dat dit op niets is uitgelopen. Marian heeft inmiddels gereageerd op de breuk. Ze staat nog steeds achter de beslissing, maar vindt het wel jammer dat het niets is geworden. “Jaap en ik hebben een mooie tijd gehad en veel beleefd en genoten. In de realiteit bleken we toch geen match te hebben en bleef er niet genoeg over voor een leven lang oud worden samen,” laat ze weten aan het datingprogramma.

Dolgelukkig

Gelukkig heeft Boer zoekt vrouw ook wél gezorgd voor liefde. Zowel Steffi en Roel als Michelle en Maarten zijn nog altijd dolgelukkig met elkaar. Maar dan zien we Wim alleen op de reünie verschijnen. Is het over tussen hem en Marit? Nee, ze zijn nog steeds samen. Alleen is Marit tijdens de opnames van de reünie op reis naar Vietnam. Yvon was al eerder bij Wim en Marit op de boerderij langsgegaan om te kijken hoe het ging. Toen vertelde Marit zelfs dat ze verwacht binnen een halfjaar bij Wim op de boerderij te wonen. Ook willen de twee een hondje nemen. Dat belooft veel goeds.

Meest besproken

Boer Marnix was de meest besproken boer was dit seizoen, er werd gisteravond dan ook volop getweet over de verliefde boer. “Als zelfs Marnix verliefd en tevreden is, dan zijn de wonderen nog niet de wereld uit. Blij voor de boeren” en “Wat een leuke vrouw! Gefeliciteerd man”, is een greep uit de reacties op Twitter.

Bronnen | Boer zoekt vrouw, Twitter, shepostsonline.nl, libelle.nl
Foto | KRO-NCRV/Linelle Deunk

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant