Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Boer zoekt vrouw-deelnemers Jan en Rianne trotse ouders van zoon

kro-bzv-boer-jan-zoon.jpg

Beschuit met blauwe muisjes voor Boer zoekt vrouw-deelnemers Jan en Rianne! Afgelopen nacht heeft het stel een zoon gekregen. Vader Jan is zo trots als een pauw.

De liefde tussen boer Jan en Rianne is bekroond met een zoon die luistert naar de namen Melle Pieter Christiaan. Over die eerste naam waren ze het al vrij snel eens: “Rianne komt natuurlijk uit Friesland en Melle is een van de weinige ‘normale’ Friese namen,” legt de kersverse vader uit aan KRO NCRV. De namen Pieter en Christiaan zijn vernoemingen naar zijn beide opa’s.

Best even te vroeg

Rianne is vier weken te vroeg bevallen en had niet meteen door dat ze weeën had. Pas na een aantal uur werd de verloskundige ingelicht en kwam er een ambulance met een snelle boot om Jan en Rianne van Texel naar het ziekenhuis op het vaste land te brengen. Nog geen halfuur later was de gezonde Melle al geboren. “Het was gelukkig niet een heel lange, uitputtende bevalling,” aldus papa Jan.

Nog even in het ziekenhuis

Rianne en Melle moeten nog wat tijd doorbrengen in het ziekenhuis, waar schapenboer Jan ze zo veel mogelijk komt opzoeken. De dolgelukkige ouders hopen vanaf volgende week thuis te mogen genieten van hun pasgeboren zoon.

Bron & Beeld | KRO NCRV

Ook leuk om te lezen

Bekijk ook

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant