Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Deze nieuwe bloemen zijn naar Meghan en baby Archie vernoemd

meghan-markle-archie-margriet.jpg

Een bloem naar je vernoemd krijgen, is een hele eer. Die eer is nu te beurt gevallen aan Meghan Mountbatten-Windsor, voorheen Meghan Markle, en baby Archie. 

Het zoontje van Meghan en Harry is nog maar net op de wereld of hij heeft al zijn eigen bloem. Net als zijn moeder. En wauw, van beide exemplaren willen wij wel een boeket in huis of in de tuin.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.   

Clematis Meghan

De Clematis Meghan is een paarsroze bloem, die wordt omschreven als ‘prachtig en robuust’. Het exemplaar kan namelijk behoorlijk wat weersomstandigheden aan. En dat is een mooie symboliek voor Meghan, die sinds haar relatie met prins Harry behoorlijk wat (onterechte) kritiek over zich heen heeft gekregen, maar desondanks blijft stralen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Susan Bochnak (@sebochnak) op

De nieuwste Margriet Tuinieren op de deurmat ontvangen?
Bestel ‘m hier.

Chrysant Archie

De Chrysanthemum Archie Harrison is een gele bloem, die behoorlijk lijkt op de pompondahlia. Hij fleurt elke huiskamer en tuin op. Het zonnetje in huis, net zoals de baby zelf vast ook is. Wat een mooi kraamcadeau.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HRH Harry,Meghan+ Archie (@keepingupwiththedukeandduchess) op

Chelsea Flower Show

Zowel de Clematis Meghan als de Chrysanthemum Archie Harrison zijn deze week aan de Britse koninklijke familie gepresenteerd op de Chelsea Flower Show in Londen. Deze jaarlijkse tentoonstelling van tuinen en bloemen duurt vijf dagen en is vaste prik voor Queen Elizabeth. Ook royals William en Kate kwamen een kijkje nemen. Vooralsnog zijn de Meghan- en Archie-bloemen alleen bij geselecteerde bloemisten in Londen te koop. Maar wie weet, komen ze ook overvliegen naar Nederland.

Tot die tijd scoor je in de Margriet Shop ook de mooiste bloemen. Wat dacht je van pompondahlia’s of hortensia’s? Nu met ruim 35 procent korting. 

Bron | The Daily Express
Beeld | ANP

Ook interessant