Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Blijft ’t droog of valt alles in het water? Dít is de weersvoorspelling voor Oud & Nieuw

weersvoorspelling.jpg

Het ziet er naar uit dat we het met Oud & Nieuw lekker droog houden. Volgens Weeronline valt er geen regen én valt het ook met de kou wel mee. Kortom: het perfecte weer om buiten van het vuurwerk te genieten!

Rond de jaarwisseling zal het rond rond de 2 à 4 graden zijn.

Beetje mistig

Het wordt vooral rustig en droog weer. Voor mensen die houden van vuurwerk kijken of afsteken is het dus perfect. Er kan rond middernacht alleen wel dichte mist ontstaan, waardoor het vuurwerk niet altijd even goed te zien zal zijn. Dit heeft alles te maken met het feit dat er weinig wind zal staan en er veel fijnstof in de lucht is door het vuurwerk.

Weersvoorspelling oudejaarsdag

Mocht je nu vrij zijn met oudejaarsdag, dan kun je waarschijnlijk nog genieten van het zonnetje. Deze laat zich af en toe zien, afgewisseld met wat bewolking. Het blijft droog en er staat een zacht windje. Overdag wordt het rond de 6 à 8 graden.

Weersvoorspelling nieuwjaarsdag

Op nieuwjaarsdag wordt mist verwacht, mede door het vuurwerk dat ’s nachts de lucht in zal gaan. In de middag komen er gelukkig flink wat zonnestralen. Het blijft droog en zal rond de 7 graden zijn.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Weeronline
Beeld | iStock

Ook interessant