Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Zó zien de werkkamers van koning Willem-Alexander en koningin Máxima eruit

willem-alexander.jpg

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn tussen de werkbezoeken door gewoon thuis aan het werk. Om te laten zien hoe dat eruit ziet, geeft het koningspaar nu een uniek kijkje in hoe dat eruit ziet in deze coronatijd.

Een fotograaf heeft het Koningspaar vastgelegd terwijl ze aan het werk waren in hun thuiskantoor in Paleis Huis ten Bosch.

Kantoor van Willem-Alexander en Máxima

Op de foto’s zijn enkele opvallende details te zien in onder andere de werkkamer. Bij beiden staat er een tablet op een standaard zodat ze gemakkelijk kunnen videobellen. Op de muur achter de koningin is een zwart-wit behang te zien met palmbomen. De hoofdkleuren van haar kantoor zijn koningsblauw en goud. Daarnaast wordt ze, net als de koning, omringd met fotolijstjes. De koning draagt een comfortabele polo en Máxima heeft zelfs een bril op.

Telefoongesprekken

Het Koninklijk paar voert verschillende telefoongesprekken met onder andere zorginstellingen, organisaties, bedrijven en personen die te maken hebben met het coronavirus (COVID-19). Op deze manier laten Willem-Alexander en Máxima zich informeren over de huidige situatie. Ook spreken zij hun steun en waardering uit voor velen die aan het werk zijn om de coronacrisis te boven te komen. In overleg met betrokken organisaties worden maatregelen getroffen om de werkbezoeken alsnog te kunnen laten plaatsvinden.

Werkbezoek getroffen bloemenkwekers

Eind maart bracht Koningin Máxima nog een bezoek aan kwekerij Zuidbaak in Honselersdijk waar ze een rondleiding kreeg. De aanloop naar Moederdag is normaal gesproken één van de drukste tijden van het jaar voor de sierteelsector, maar de wereldwijde vraag naar Nederlandse bloemen en planten is door het coronavirus bijna stilgevallen.

Willem-Alexander
Willem-Alexander

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Bron | Rtlnieuws.nl, Blauwbloed.eo.nl
Beeld | BrunoPress

Margriet 17 ligt in de winkels! Een zomers nummer vol liefdesverhalen, verzamelwoede én puzzels om thuis te doen. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m veilig online zonder extra verzendkosten.

M17

Ook interessant