Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Hoe bijzonder: eeneiige tweeling trouwt met eeneiige tweeling

tweeling.jpg

Een eeneiige tweeling die trouwt met een eeneiige tweeling. In de plaats Grass Lake in de Amerikaanse staat Michigan stappen vandaag Krissie en Zack in het huwelijksbootje, morgen volgen Kassie en Nick. Het viertal houdt zaterdag gezamenlijk hun receptie.

Zack en Nick Lewan (24) zijn al sinds hun geboorte onafscheidelijk. Dat geldt ook voor Krissie en Kassie Bevier (24). Het bijzondere liefdesverhaal begint als Kassie en Nick elkaar vier jaar geleden als student op de universiteit leren kennen. Tijdens hun eerste date vonden ze het een origineel idee om hun evenbeeld mee te nemen. En jawel, ook tussen Krissie en Zack sloeg de vonk meteen over.

Verloving op dezelfde dag

De verloving van beide stellen vond op dezelfde dag plaats. De mannen deden vorig jaar een aanzoek tijdens een familie-uitstapje naar het Henry Ford Museum.

“Ik kan niet geloven dat dit echt gaat gebeuren,” zei Nick in een interview met Wilx-tv. “Tussen tweelingen bestaat er sowieso een speciale band. Een partner hebben die dat begrijpt, is gewoon fantastisch,” laat zijn aanstaande schoonzus Krissie weten.

‘Bijna nooit iets voor jezelf’

Krissie vond het belangrijk om een eigen huwelijksdag te hebben. “Als ‘de ene’ van een tweeling krijg je bijna nooit iets voor jezelf, alles moet worden gedeeld.” Omdat hun gastenlijst er bijna identiek uitzag, besloten ze het wel bij één feest te houden.

Samen op huwelijksreis

De twee bruidsparen gaan op huwelijksreis naar Florida. Samen gaan ze eerst een paar dagen naar Disney World, daarna vervolgen de stellen ieder hun eigen weg. Na hun huwelijksreis zal het viertal gezamenlijk een appartement met twee slaapkamers betrekken.

Bronnen | ad.nlJackson Citizen Patriot, wilx.com en time.com
Foto | Nikos Frazier

Ook interessant om te lezen

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant