Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Bijzonder: deze vrouw laat strapless bh tatoeëren na borstreconstructie

bijzondere-tatoeage.jpg

De Britse Michelle Cole (42) kreeg borstkanker en moest haar borsten laten verwijderen. Na een borstreconstructie liet ze een strapless bh over haar nieuwe borsten tatoeëren. Zo ziet deze bijzondere tatoeage eruit.

Operatie van vier maanden

Vijf jaar na de reconstructie van haar borsten nam Michelle de tatoeage. Het duurde vier maanden om ʼm te laten zetten (elke drie weken een sessie van drie uur). Afgelopen juli was de tattoo af. En de uit Leeds afkomstige Michelle is er zo blij mee dat ze er geen moeite mee heeft om anderen te laten zien hoe hij is geworden: “Ik ben inmiddels een echte flasher. Iedereen wil mijn borsten zien.” Hoe ze op het idee kwam? Door te googelen. Na wat zoeken trok dit ontwerp voor een bh-tatoeage haar het meest aan: “Ik heb nu een aparte, bijzondere manier gevonden om mijn borsten te ‘vieren’, vijf jaar na de kanker.”

Drager BRCA1-gen

Michelle is moeder van drie kinderen, Ellie (11) Brett (22) en Anthony (24). Op een morgen voelde ze een bobbeltje in haar borst en na ettelijke onderzoeken werd vastgesteld dat ze drager is van het BRCA1-gen en borstkanker had, een ziekte waaraan haar moeder en zus zijn overleden toen ze respectievelijk nog maar 49 en 39 jaar oud waren.

Bijzonder cadeau

Gelukkig werd Michelle wel beter (“Ik kon mijn kinderen niet alleen laten”). Ze deed zichzelf deze originele tatoeage cadeau om te vieren dat ze nog leeft. Daar heeft ze nog geen moment spijt van gehad, met als hoogtepunt haar vakantie in Benidorm.“Toen ik topless aan het zonnen was, dacht iedereen dat ik gewoon een bikinitopje aan had,” vertelt ze lachend. Loodgieter Paul, haar man, is ook haar grootste fan: “We hebben een geweldige relatie. Ik ben zo trots op haar en op wat ze allemaal heeft doorstaan. Van mij mag ze gerust haar borsten laten zien, die horen bij wie ze nu is.”

Foto | Daily Mail
Bron | Libelle

Lees ook

Bekijk ook

Gympen weer wit maken? Daar is maar één product voor nodig:

Ook interessant