Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dit is de lieve bijnaam die de moeder van Meghan Markle voor haar heeft

meghan-markle-moeder-doria-ragland-margriet.jpg

Meghan Markle en haar moeder Doria Ragland zijn heel hecht met elkaar. De vrouw van prins Harry blijkt een heel schattige bijnaam van mams te hebben. 

Dit blijkt uit een blog die ze schreef voordat ze een relatie kreeg met prins Harry.

Bloem

Voordat ze een royal werd had Meghan lifestyleblog The Tig, waarop ze regelmatig interviews publiceerde met beroemdheden. Op een gegeven moment besloot ze de rollen om te draaien en beantwoordde ze zelf een aantal vragen. Waaronder: wat is jouw bijnaam? “Mijn bijnamen zijn Meg, MM, M&M en Flower – zo noemt mijn moeder me van kinds af aan al”, luidde haar antwoord hierop. Bloem, dus. Waarom Doria haar dochter precies zo noemt, is niet duidelijk. Maar lief klinkt het zeker.

Enige familie

De band tussen Meghan en haar moeder is alleen maar hechter geworden sinds ze getrouwd is met prins Harry. Doria was als enige familielid van Meghan aanwezig bij de bruiloft, omdat ze geen contact meer heeft met haar vader en halfzus en -broer.

Naar Engeland verhuizen

Volgens bronnen zal Doria, die in Amerika woont en werkt als maatschappelijk medewerker, binnenkort zelfs naar Engeland verhuizen. “Voor de bruiloft vertelde ze me hoe erg ze Megs mist en alles zou doen om dichtbij haar te zijn, zeker nu Meghan een eigen gezin sticht”, zo liet een vriendin van Doria aan The Sunday Express weten. Sterker nog: er zouden plannen zijn om Doria een eigen onderkomen te geven in het huis waar Meghan en Harry binnenkort in trekken. Zo kan oma volop genieten van haar kleinkind.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief. 

Bron | The Sunday Express
Beeld | ANP

Ook interessant