Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Man Bibian Mentel deelt foto’s vanuit het ziekenhuis: ‘Daar gaat ze weer’

bibian-mentel-man-margriet.jpg

De man van snowboarder Bibian Mentel (46) heeft bekendgemaakt dat er opnieuw kanker bij haar is geconstateerd. Ze onderging woensdagmiddag een risicovolle operatie aan haar rug. 

“Daar gaat ze weer,” schrijft Edwin bij foto’s van ‘zijn’ Bibian in het ziekenhuis op Facebook.

Pijn

Hij omschrijft hoe Bibian de afgelopen weken last had van haar onderrug. Na een scan bleek het foute boel te zijn: “Een tumor onder in haar rug had de wervel al zo verzwakt dat hij kon breken.” Vandaag moest ze daarvoor onder het mes. “Een vier uur durende operatie en natuurlijk niet zonder risico’s,” aldus haar bezorgde man.

Genieten van het leven

Bibian heeft eerder een soortgelijke operatie aan haar nek gehad. Daar is ze toen goed uitgekomen. “Vreemd als ik eraan denk dat we nog maar veertien maanden geleden ook hier waren, en hoeveel we daarna alweer hebben meegemaakt,” realiseert Edwin zich. Hij blijft positief: “Ook hier zal ze goed uit komen om weer zo snel mogelijk te genieten van het leven.”

Botkanker

Sinds Bibian in 2001 haar onderbeen moest laten amputeren vanwege botkanker, is er steeds opnieuw kanker in haar lichaam gevonden. Vorig jaar werd voor de tiende keer de diagnose gesteld, waarvoor ze nu zware medicijnen slikt. Hopelijk komt ze ook sterk uit deze operatie. We wensen haar en haar geliefden veel sterkte!

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | NU.nl
Beeld | ANP

Ook interessant