Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Redder in nood: bezorger haalt spin weg voor bange vrouw

we-put-the-fast-in-fast-food.jpg

Misschien wel één van onze grootste nachtmerries: een dikke spin tegenkomen terwijl je alleen thuis bent. Na alle mogelijke oplossingen te hebben doorlopen, kwam déze vrouw met een briljant plan om de spin te verwijderen.  

Eerlijk is eerlijk: hier hadden wij zelf nog niet aan gedacht…

Eten bestellen

De Britse Demi Sweeny zag een enorme spin, maar durfde er niet bij in de buurt te komen. Uiteindelijk besloot ze om eten te bestellen via de bezorgdienst Deliveroo. Bij haar bestelling vroeg ze of de bezorger de spin voor haar wilde weghalen en na een half uur stond Joe voor de deur. Hoewel ook hij een grote angst voor spinnen had, besloot hij om deze opzij te zetten en de spin voor Demi te verwijderen. Waar smeken soms wel niet goed voor is…

Een ware held

Zo blijkt maar weer: niet alle helden dragen een cape. Demi was door het dolle heen toen de bezorger de spin door het toilet spoelde, ook al durfde ze de rest van de dag niet meer naar de wc te gaan. Ze bedankte Joe minstens vijftig keer, terwijl hij alleen maar kon lachen om dit grappige verzoek. Demi noemde hem ‘een ware held’.

Beloning

De helden actie van de bezorger is niet onopgemerkt gebleven. Via Twitter liet de bezorgdienst Deliveroo weten dat Joe goed beloond wordt. Dat heeft hij dan ook zeker verdiend!

Zo zie je maar weer: er is altijd wel iemand die je uit de brand kan helpen. En het geeft ons natuurlijk een extra reden om eten te bestellen. Heel vervelend…

Bron: NSMBL
Beeld: iStock

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant