Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Met deze workshops word je een betere versie van jezelf

spiritualiteit.jpg

In het kader van de Maand van de Spiritualiteit organiseert bol.com op 10 februari een bijzondere middag. Elk jaar wordt er speciaal voor de Maand van de Spiritualiteit een essay geschreven, dit jaar door Ben Tiggelaar. Hij zal zijn essay toelichten in een exclusieve lezing, daarna kun je twee workshops volgen waarin dieper wordt ingegaan op alle aspecten van evenwicht vinden, bijvoorbeeld door mee te doen aan een introductie in meditatie of een workshop geluk.

Wie is Ben Tiggelaar?

Ben Tiggelaar verdiept zich al ruim 25 jaar in de onderwerpen leiderschap en verandering. Zijn streven: individuen en organisaties helpen hun dromen om te zetten in actie. Vanaf 2000 veroverde Tiggelaar met vijf verschillende boeken de nummer één-positie in de Nederlandse managementboeken-top tien. Daarnaast schrijft hij columns over werk en management in NRC Handelsblad.

Workshops

Na de toelichting van Ben Tiggelaar kan je kiezen uit verschillende workshops. Je kunt leren mediteren, een workshop geluk volgen of leren wat mindfulness precies is en hoe je het kunt toepassen. Daarmee ontdek je wat er met je gebeurt als je onder druk staat en hoe je daarmee kunt omgaan door anders te reageren. Kijk voor het complete programma op weblog.bol.com.

Wil jij hierbij zijn?

Als je aanwezig wilt zijn bij de lezing van Bert Tiggelaar, laat dan voor 27 januari weten wat jij hem zou willen vragen en wie je mee wilt nemen. Je kunt reageren op schrijf@bol.com. Zorg dat je er op tijd bij bent, want er is slechts plaats voor zestig personen (30×2). De mensen die de meest originele vragen hebben gesteld, krijgen voor 3 februari een definitieve uitnodiging in hun mailbox. De gelukkige winnaars krijgen, naast de lezing en de workshops, ook nog het essay van Ben Tiggelaar mee naar huis.

Ook interessant