Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Bestel nu tickets voor de musical ‘The Lion King’ en krijg een gratis rang-upgrade

the-lion-king.jpg

Disney’s ‘The Lion King’ is de koning der musicals en hét theaterspektakel dat je niet wilt missen. Met verbluffend mooie decors, prachtige kostuums en de bekende muziek van Elton John en Tim Rice. Boek nu je kaarten voor Disney’s The Lion King bij Theaterclub.nl en ontvang een gratis rang-upgrade!

Je bestelt dus een 1e rang-ticket voor de prijs van een 2e rang-ticket. Deze actie is geldig voor de voorstellingen t/m april.

The Lion King

Een verhaal over moed, vriendschap en hoop

Disney’s The Lion King is de alom bekroonde koning der musicals. Het vertelt het verhaal van de leeuwenwelp Simba, die door zijn kwaadaardige oom Scar verraden wordt. Nadat zijn oom de macht gegrepen heeft, vlucht de jonge leeuw de jungle in en begint aan een lange reis op weg naar volwassenheid. Een reis vol gevaren, maar ook met nieuwe vriendschappen, ontluikende liefde en groeiend zelfvertrouwen. Een reis die hem uiteindelijk terug doet keren naar waar hij vandaan komt, om daar zijn rechtmatige plek op de troon op te eisen.

Met Theaterclub-tickets zit jij vooraan The Lion King

De musical Disney’s The Lion King brengt de sfeer van Afrika naar het Circustheater in Scheveningen. Met een indrukwekkend decor, prachtige kostuums, jong talent in de hoofdrollen en hits als Can you feel the love tonight, Circle of Life en Hakuna Matata zit je gegarandeerd op het puntje van je stoel.

Ontvang een gratis rang-upgrade

Boek nu je kaarten voor Disney’s The Lion King bij Theaterclub.nl en ontvang een gratis rang-upgrade. Deze actie is geldig voor alle voorstellingen t/m april. Mis het niet!

Artikelen van Margriet.nl gratis ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant