Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Déze artiesten doen mee aan het nieuwe seizoen van ‘Beste Zangers’

deze-artiesten-doen-mee-aan-het-nieuwe-seizoen-van-beste-zangers.jpg

Het nieuwe seizoen van het televisieprogramma ‘Beste Zangers’ belooft weer een mooi muzikaal feest te worden. AVROTROS maakte woensdag bekend wie er dit jaar allemaal meedoen.

Ook heeft Jan Smit het presentatiestokje dit jaar overgegeven.

Dertiende seizoen Beste Zangers

Het is al weer het dertiende seizoen van het succesvolle televisieprogramma, waarin artiesten elkaars nummers coveren. Iedere week staat één van de artiesten centraal, van wie een aantal liedjes in een ander jasje gestoken worden. Traditiegetrouw is ook dit jaar het programma weer op het Spaanse eiland Ibiza opgenomen, nog vóór de coronacrisis.  

Nick & Simon

Dit jaar kunnen we Suzan en Freek, Stef Bos en Miss Montreal zien en horen in de show, net als Tabitha, Wulf, Milow en Diggy Dex. In tegenstelling tot de vorige seizoenen zal dit jaar de presentatie niet in handen liggen bij Jan Smit, maar nemen Nick & Simon het stokje van hem over. Het Volendamse duo vervangt de zanger, omdat hij lange tijd tobde met zijn gezondheid, waardoor hij tijdens de opnameperiode nog niet in de gelegenheid was om naar Ibiza af te reizen.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

September

Je moet nog éven geduld hebben tot je de Beste Zangers weer op televisie kunt verwachten: het nieuwe seizoen is vanaf 3 september te zien bij AVROTROS.

Bron | AVROTROS
Beeld | AVROTROS

Ook interessant