Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Vakantiekriebels? Dít zijn de beste momenten om een vakantiehuisje te boeken

vakantiekriebels-dit-zijn-de-beste-momenten-om-een-vakantiehuisje-te-boeken.jpg

Op zoek naar een leuke vakantiebestemming voor in de zomer? Wacht dan nog even met het boeken van een vakantiehuisje. Als je het slim aanpakt heb je namelijk nog keuze genoeg én kun je ook flink wat geld besparen.

Er blijken goede periodes en minder goede periodes te zijn om een vakantiehuisje te boeken.

Vakantiehuisje boeken

Ben je bijvoorbeeld van plan om begin juli te vertrekken? Dan kun je volgens de Amerikaanse boekingswebsite Vrbo het beste vóór 30 april een vakantiehuisje boeken. Ga je in augustus op pad? Dan heb je nog zeker tot 25 mei de tijd. Als je er voor kiest om na deze data te boeken dan is de kans groot dat het aanbod flink geslonken is en de prijzen juist omhoog geschoten zijn.

Lees ook: naar déze bestemmingen kun je nu goedkoop een reis boeken

Paasvakantie

Wil je liever de zomerdrukte vermijden en er juist in de paasvakantie op uitgaan? Dan moet je wel een beetje opschieten. Als je nog vóór 10 februari een appartement kunt scoren, ben je namelijk het goedkoopst uit en heb je ook nog voldoende keuze in parken en huisjes.

Weg in de winter

Wil jij er graag in de winter op uit? Dan kun je volgens Vrbo het beste vóór 21 oktober je vakantie gaan boeken. Als je na deze datum boekt ben je weer stukken duurder uit, wat natuurlijk hartstikke zonde is. Zorg er daarom voor dat je lekker vroeg boekt, zodat je flink wat geld kunt besparen!

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Flair 
Beeld | iStock

Ook interessant