Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Bereid je voor op de overgang

voorbereiden-op-de-overgang1-jpg.jpg

overgangVroeg of laat krijgt iedere vrouw ermee te maken; stemmingswisselingen, opvliegers of andere bijwerkingen van de overgang. Maar niet getreurd, goed voorbereid zijn is het halve werk!

Overgang, wat is het?

Rond je 45e merk je meestal de eerste schommelingen in je hormoonproductie; opvliegers komen regelmatig voor, je kunt wat kilo’s aankomen, slapen gaat moeilijker, de zin in seks vermindert, slaapproblemen spelen op en je kunt depressieve stemmingen krijgen. De overgang duurt gemiddeld zeven jaar en is niet altijd prettig. Bereid je opperbest voor om het iets minder vervelend te maken.

Voorbereiding op de overgang

Tijdens de cursus van Libelle Acadamy ‘goed voorbereid op de overgang’ leer je precies wat er tijdens de overgang met je lichaam gebeurt. Je komt te weten hoe je ermee om kunt gaan en te luisteren naar eigen gevoelens en gedachten.

Doorbreek het taboe

Schrijfster Saron Petronilia wil het taboe dat nog steeds om de overgang hangt, doorbreken. Het is belangrijk om naar uw gevoel en intuïtie te luisteren. Volg nu de online workshop ‘Goed voorbereid op de overgang’ van Libelle Academy en begin met frisse moed aan een nieuw hoofdstuk in je leven!

Voor slechts €4,95 ontvang je online een pdf-bestand waarin stap voor stap kennis wordt gemaakt met het onderwerp. De workshop kan in het eigen tempo, op een zelfgekozen tijdstip uitgevoerd worden.

Ook interessant