Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Ben jij de nieuwe opruimvlogger van Nederland?

opruimen.jpg

Komt het woord ‘rommel’ in jouw woordenboek niet voor? Liggen de spullen in je huis keurig gesorteerd? Bewaar jij geen onnodige spullen én denk je dat je nog beter kunt opruimen dan de Japanse opruimgoeroe Marie Kondo? Doe dan nu mee aan de talentenjacht waarin dé opruimvlogger van Nederland wordt gezocht!

Ontspullen is dé trend. De komende vier weken gaat Libelle daarom op zoek naar een nieuwe opruimgoeroe van Nederland. De winnaar krijgt een wekelijkse vlog op Libelle TV waarin hij of zij nieuwe, slimme opruimoplossingen deelt.

Opruimen maar!

Libelle TV is een online-videoplatform voor 45+-vrouwen . Op het platform is vooralsnog weinig aandacht voor het ‘ontspullen’. “Onze huidige Libelle-vloggers hebben allemaal een eigen specialisme,” legt Libelle-hoofdredacteur Hilmar Mulder uit . “Zoals modevlogger Françoise, dokter Rutger en tuinvlogger Loes. We missen nog de specialisatie opruimen.’

Sleep jij de titel in de wacht?

Wil jij kans maken op de titel ‘Dé opruimvlogger van Nederland’? Klik dan op deze link om je aan te melden. Uit de inzendingen kiest de jury een reeks genomineerden. Het publiek bepaalt via een online-stemformulier wie de winnaar wordt. De opruimvlogger van Nederland wordt eind mei bekend gemaakt tijdens de Libelle Zomerweek.

Bron| Libelle
Beeld| iStock

Ook interessant