Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Bel & Win: Neonkleurige Birkenstocks!

xxxx.jpg

Elke week kun jij kans maken op een heel leuke prijs! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is bellen naar 0909 – 505 03 37 of MARGRIET23B te sms’sen naar 4422. De meeropbrengsten gaan naar het Wereld Natuur Fonds en komen specifiek ten goede om oer-Hollandse natuur te herstellen die verloren is gegaan door vervuiling en industrialisering.

Win neonkleurige Birkenstocks t.w.v. 34 euro!

Maak 35x kans, bel: 0909 – 505 03 37 of sms MARGRIET23B naar: 4422

Zo doe je mee
Bel vóór 24 juni 2016 naar 0909 – 505 03 37 (€ 0,80 p.m.). Je ontvangt een persoonlijk geluksnummer en hoort direct of je hebt gewonnen. Je kunt zo vaak bellen als je wilt. Of stuur een sms met MARGRIET23B naar 4422 (eenmalig € 1,50 per ontvangen sms). De winnaars ontvangen binnen drie weken na afloop van de actie schriftelijk bericht. Prijzen zijn niet in geld uit te keren, ook niet gedeeltelijk.

Stichting het Wereld Natuur Fonds
De meeropbrengsten boven de toegestane communicatiekosten van maximaal € 0,45 per gesprek gaan naar het Wereld Natuur Fonds. WNF zet het geld in om prachtige oer-Hollandse natuur te herstellen die verloren is gegaan door vervuiling en industrialisering. De opbrengsten komen specifiek ten goede aan het laten terugkeren van de steur in onze rivieren. Weinig mensen weten dat deze bijzondere oervis pas zestig jaar geleden uit Nederland verdween door onder meer vervuiling. Nu onze rivieren weer een stuk schoner zijn, grijpt WNF de kans aan om de steur terug te brengen in de Rijn en de Nederlandse delta, waar die oorspronkelijk thuishoort. Kijk voor meer informatie: wnf.nl/wat-wnf-doet/gebieden/nederland.htm.

Birkenstocks
Dat is nog eens goed nieuws: er zijn nieuwe Birkenstocks op de markt! Uiteraard zijn de karakteristieke kenmerken van Birkenstock niet verloren gegaan; zo hebben ook deze slippers dat unieke anatomisch gevormde voetbed. Het materiaal bestaat uit ultralicht kunststof en is heerlijk zacht, uiterst elastisch en toch duurzaam. De Birkenstocks zijn uitgevoerd in spetterende neonkleuren en rustige basics. Ze zijn geheel waterproof en dus multifunctioneel in gebruik, bijvoorbeeld voor de sauna, het strand, een dagje thuis en… als fashionitem natuurlijk! Winnaars kunnen kiezen uit de maten 36 t/m 42.

Heb je niet gewonnen, maar wil je ook wel zo’n paar geweldige Birkenstocks hebben? Kijk op birkenstockonline.nl voor de gehele collectie.

Voorwaarden
Als je meedoet aan Bel & Win, kan je telefoonnummer door ons worden bewaard voor het doen van aanbiedingen. Heb je hier bezwaar tegen, dan kun je dit aangeven als je belt. Dit heeft uiteraard geen invloed op je winkansen. Meer informatie over de spelvoorwaarden staat op klantenservice.sanoma.nl. Bellen en sms’en vanuit het buitenland is helaas onmogelijk. Wel vanuit België: 0902 – 40027 (€ 0,745 p.m.)

Ook interessant