Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Bel & Win: Koffers!

istock_000003957752_large.jpg

Elke week kun jij kans maken op een heel leuke prijs! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is bellen naar 0909 – 505 03 40 of MARGRIET23A te sms’sen naar 4422. De meeropbrengsten gaan naar het Wereld Natuur Fonds en komen specifiek ten goede om oer-Hollandse natuur te herstellen die verloren is gegaan door vervuiling en industrialisering.

Win koffers met een ingebouwde weegschaal t.w.v. 369,99 euro!

Maak 3x kans, bel: 0909 – 505 03 40 of sms MARGRIET23A naar: 4422

Zo doe je mee
Bel vóór 1 juli 2016 naar 0909 – 505 03 40 (€ 0,80 p.m.). Je ontvangt een persoonlijk geluksnummer en hoort direct of je hebt gewonnen. Je kunt zo vaak bellen als je wilt. Of stuur een sms met MARGRIET23A naar 4422 (eenmalig € 1,50 per ontvangen sms). De winnaars ontvangen binnen drie weken na afloop van de actie schriftelijk bericht. Prijzen zijn niet in geld uit te keren, ook niet gedeeltelijk.

Stichting het Wereld Natuur Fonds
De meeropbrengsten boven de toegestane communicatiekosten van maximaal € 0,45 per gesprek gaan naar het Wereld Natuur Fonds. WNF zet het geld in om prachtige oer-Hollandse natuur te herstellen die verloren is gegaan door vervuiling en industrialisering. De opbrengsten komen specifiek ten goede aan het laten terugkeren van de steur in onze rivieren. Weinig mensen weten dat deze bijzondere oervis pas zestig jaar geleden uit Nederland verdween door onder meer vervuiling. Nu onze rivieren weer een stuk schoner zijn, grijpt WNF de kans aan om de steur terug te brengen in de Rijn en de Nederlandse delta, waar die oorspronkelijk thuishoort. Kijk voor meer informatie: wnf.nl/wat-wnf-doet/gebieden/nederland.htm.

KoffersSan Francisco blauw Set
Wat een slimme uitvinding: een koffer waarop in het zijhandvat op elk gewenst moment het gewicht is af te lezen. Zo neem je dus nooit meer te veel kilo’s mee op reis! Deze driedelige San Francisco-kofferset is van Princess en heeft een ingebouwde digitale weegschaal. Doordat je het aantal kilo’s meteen kunt aflezen, hoef je dus nooit meer problemen te ondervinden bij het inchecken. De koffers zijn bovendien superlicht, waardoor je meer kilo’s aan bagage kunt meenemen. Ze zijn gemaakt van ABS met shark skin, een extreem sterk materiaal dat beschadigingen aan je koffers voorkomt. De koffers hebben een slot en handige zwenkwielen.

Heb je niet gewonnen, maar wil je ook wel zo’n handige San Francisco-kofferset hebben? Ga naar Blokker voor meer informatie of kijk op blokker.nl.

Voorwaarden
Als je meedoet aan Bel & Win, kan je telefoonnummer door ons worden bewaard voor het doen van aanbiedingen. Heb je hier bezwaar tegen, dan kun je dit aangeven als je belt. Dit heeft uiteraard geen invloed op je winkansen. Meer informatie over de spelvoorwaarden staat op klantenservice.sanoma.nl. Bellen en sms’en vanuit het buitenland is helaas onmogelijk. Wel vanuit België: 0902 – 40046 (€ 0,745 p.m.)

Ook interessant