Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Bel & Win: Heerlijk verblijf op de Veluwe t.w.v. € 159

jkjk.png

Elke week kun jij kans maken op een heel leuke prijs! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is bellen naar 0909 – 505 03 43 of MARGRIET29 te sms’sen naar 4422. De meeropbrengsten gaan naar Plan Nederland en komen specifiek ten goede aan duurzame armoedebestrijding en een beter leven voor kinderen in ontwikkelingslanden, met speciale aandacht voor gelijke rechten en kansen voor meisjes.

Win een heerlijk verblijf op de Veluwe t.w.v. 159 euro

Zo doe je mee
Bel vóór 5 augustus 2016 naar 0909 – 505 03 43 (€ 0,80 p.m.). Je ontvangt een persoonlijk geluksnummer en hoort direct of je hebt gewonnen. Je kunt zo vaak bellen als je wilt. Of stuur een sms met MARGRIET29 naar 4422 (eenmalig € 1,50 per ontvangen sms). De winnaars ontvangen binnen drie weken na afloop van de actie schriftelijk bericht. Prijzen zijn niet in geld uit te keren, ook niet gedeeltelijk.

Plan Nederland
De meeropbrengsten boven de toegestane communicatiekosten van maximaal € 0,45 per gesprek gaan naar Plan Nederland en komen specifiek ten goede aan duurzame armoedebestrijding en een beter leven voor kinderen in ontwikkelingslanden, met speciale aandacht voor gelijke rechten en kansen voor meisjes. Plan Nederland staat voor een wereld waarin alle kinderen zich volledig kunnen ontwikkelen en waarin meisjes en jongens dezelfde rechten en kansen hebben. plannederland.nl

Heerlijk verblijf op de Veluwe
Midden in de bossen genieten van de prachtige Veluwe? Dat doe je in Hotel Mennorode in Elspeet. Vanuit het hotel wandel je zo het Kroondomein in, dat loopt tot aan Paleis Het Loo. De comfortabele kamers kijken uit op de bossen en na een dag wandelen is het heerlijk relaxen in het hotel – bijvoorbeeld met een lekker kopje koffie of een glas biologische wijn in de gezellige bar of op het zonovergoten terras. In de directe omgeving vind je attracties en publiekstrekkers, en voor een middagje shoppen is Hotel Mennorode centraal gelegen tussen Zwolle en Apeldoorn. Het arrangement is voor twee personen, op basis van een economy room en inclusief dinerbuffet op de dag van aankomst en ontbijt. Heb je niet gewonnen, maar wil je ook weleens naar Mennorode? Kijk voor meer informatie op mennorode.nl.

Voorwaarden
Als je meedoet aan Bel & Win, kan je telefoonnummer door ons worden bewaard voor het doen van aanbiedingen. Heb je hier bezwaar tegen, dan kun je dit aangeven als je belt. Dit heeft uiteraard geen invloed op je winkansen. Meer informatie over de spelvoorwaarden staat op klantenservice.sanoma.nl. Bellen en sms’en vanuit het buitenland is helaas onmogelijk. Wel vanuit België: 0902 – 40028 (€ 0,745 p.m.)

Ook interessant