Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Hoogoplopende ruzie tussen Bassie & Adriaan over coronaprik

hoogoplopende-ruzie-tussen-bassie-adriaan-over-coronaprik.jpg

We kennen het olijke duo Bassie & Adriaan natuurlijk van de iconische televisieserie, maar de broers hebben door een hoogoplopende ruzie geen contact meer. Nadat Aad van Toor (79) zich liet vaccineren, is hij naar eigen zeggen niet meer welkom bij broer Bas (86).

Volgens Story hebben de broers al maanden contact meer – en dat allemaal door die prik.

‘Ik vind het vreselijk’

Aad woont in Spanje en liet zich eerder dit jaar in ons land vaccineren tegen corona. Aan Story vertelt hij: “Het is vreselijk om te zeggen, maar die vaccinatie heeft dus ook in onze familie voor een tweedeling gezorgd. Sinds ik gevaccineerd ben, mag ik namelijk niet meer op bezoek komen bij Bas. Er wordt door Liesbeth (dochter van Bas) en zijn vrouw Coby gezegd: Jij bent gevaccineerd, dus jij bent besmettelijk. Het is zo krom. Ik vind het vreselijk.”

De gezondheid van Bas van Toor – de goedlachse clown Bassie – is op het moment broos. Na meerdere operaties zit hij inmiddels in een rolstoel, ook zou hij halfzijdig verlamd zijn en last hebben van zenuwpijnen.

Lees ook:
Dit zijn de 5 meest ontroerende kerstreclames van het moment

Expositie over de broers

In oktober 2020 openden de broers nog een speciale expositie over Bassie & Adriaan in Museum Vlaardingen. Ze knipten toen samen een lint door. De expositie was tot eind oktober van dit jaar te zien en ging over de beginjaren van de broers als acrobatenduo The Crocksons, de ruim twintig jaar Circus Bassie & Adriaan en hun televisiecarrière. Toch is het niet de eerste keer dat het duo grote ruzie heeft; het lijkt al een tijdje niet soepel te lopen tussen de twee.

Bron | Story
Beeld | ANP

Margriet 52 ligt in de winkel! Dit extra dikke nummer staat helemaal in het teken van de feestdagen. Zo vieren we kerst bij columnist Marjan, hebben we een exclusief interview met Jamie Oliver én delen we de lekkerste recepten uit zijn nieuwe boek. Verder in deze Margriet: warme feestmode, een spannend winterverhaal en de leukste inspiratie voor kerstversiering. Haal ‘m snel of bestel online zonder extra verzendkosten. 

Ook interessant