Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Deze balletdansende papa’s veroveren momenteel het internet

Deze vaders mogen meedoen in de balletles van hun dochter. En zijn daar niet zo heel goed in… Een heel geestige en hartverwarmende video die nú massaal wordt bekeken en gedeeld. 

Dansende vaders én moeders

Wat gebeurt er als je vaders vraagt om mee te doen aan de balletles van hun dochter? Dan krijg je niet alleen een geweldige video waarbij je moet gniffelen om de soms wat stijfjes ogende papa’s in tutu, die met een serieus gezicht echt hun best doen. Het resultaat is ook een video die je hart verwarmt: wat ouders al niet doen voor hun kinderen.

De ouders werden door het Amerikaanse Philadelphia Dance Center uitgenodigd om mee te dansen in een les van hun kind. Met als doel hen te laten zien hoeveel plezier je kunt hebben in dansen en hen te steunen bij hun kleine of grote dansdromen. De filmpjes van de lessen worden inmiddels over de hele wereld bekeken. Wat een heerlijke video!

Enne, de moeders brengen het er trouwens een stuk beter vanaf. Kijk maar:

Kun je er (net als wij!) geen genoeg van krijgen? Op de Facebookpagina van het danscentrum vind je meer leuke foto’s en filmpjes, zoals deze:

 

Bekijk ook deze video’s:

Filmpje: schattige babytweeling is dól op dansen

Video: prinses Alexia en prinses Ariane zijn beeldige bruidsmeisjes

Slechtziend kindje ziet zijn moeder voor het eerst

Artikelen van margriet.nl in je mailbox ontvangen? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief

 

Ook interessant