Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Baby geboren in vliegtuig krijgt naam luchtvaartmaatschappij

vliegtuig.jpg

Bijzonder nieuws vanuit de lucht. Vorige week is tijdens een vlucht van Singapore naar Myanmar een baby ter wereld gekomen; het kindje kreeg de naam van de luchtvaartmaatschappij.

Bevalling verliep goed
De baby die op vrijdag op een hoogte van twaalfduizend meter ter wereld kwam, woog 2,9 kilogram. Ondanks de bizarre omstandigheden verliep de bevalling goed en vlot. De moeder werd tijdens de bevalling bijgestaan door drie artsen aan boord van het vliegtuig. Omdat ze zo blij was met de manier waarop alles was verlopen, besloot de moeder haar kind te vernoemen naar de luchtvaartmaatschappij: Jet Star. Zowel het gezinnetje als de dokters die assistentie verleenden kregen een waardebon voor een vlucht aangeboden.

Jongste passagier ooit
“Het boordpersoneel wordt op verschillende situaties voorbereid en we zijn trots dat ze in staat waren om de dokters te helpen bij de geslaagde bevalling van de jongste passagier ooit aan boord van een Jetstar-vlucht. De bevalling van baby Jet Star werd met applaus onthaald door de passagiers. Het is ook voor hen een onvergetelijke vlucht geworden,” besluit een woordvoerder van de maatschappij.

Baby geboren in vliegtuig.

Baby geboren in vliegtuig.

Ook interessant