Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Baby Archie lijkt op deze foto sprekend op prins Harry toen hij klein was

prins-harry.jpg

Ondanks zijn jonge leeftijd heeft prins Archie nu al zijn eerste ‘officiële’ taak als royal volbracht: de kleine spruit landde maandag in Kaapstad om samen met zijn vader en moeder te beginnen aan hun 1tiendaagse ‘Royal Africa Tour’.

Op één van de eerste foto’s van hun aankomst is duidelijk te zien dat Archie nu al sprekend op zijn vader lijkt.

Kopie van vader

Hoewel Harry en Meghan hun zoontje zoveel mogelijk van de media proberen af te schermen, is het een aantal fotografen tóch gelukt om een paar foto’s van Archie te maken op het vliegveld. Op de kiekjes is te zien hoe de kleine royal gekleed is in een schattig marineblauw pakje met een witte muts. Zijn mutsje lijkt opvallend veel op een mutsje dat zijn eigen vader droeg tijdens een vliegreis met zijn moeder, prinses Diana, in 1985. Hoewel de foto’s niet heel duidelijk zijn, vinden wij de gelijkenissen tussen de twee wel érg treffend:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door princess_Meghan Markle (@princess_meghanmarkle) op

Bijzondere band met Afrika

Voor prins Harry en Meghan Markle zal deze ‘Royal Africa Tour’ extra bijzonder zijn: het is namelijk de eerste officiele reis waar ook hun zoontje Archie bij aanwezig is. Volgens ingewijden kan Harry niet wachten om zijn zoon voor te stellen aan Afrika. Het continent heeft niet alleen een speciale plek in het hart van de prins, het herbergt ook de roots van de kleine Archie. Zijn moeder Meghan stamt namelijk af van Amerikaanse slaven die uit Afrika werden overgebracht.

Drukke boel

Dit tripje is allesbehalve een luiervakantie: het gezin zal tien dagen door het continent reizen, waarbij ze vooral non-profitorganisaties bezoeken die met jongeren en kinderen werken. Prins Harry bezoekt ook nog Malawi, Angola en Botswana terwijl Meghan en Archie in Zuid-Afrika blijven. In de grootste stad van het land, Johannesburg, worden ze weer herenigd.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief via margriet.nl/nieuwsbrief

Bron | Daily Mail
Beeld | Getty, Instagram

Ook interessant