Harry en Meghan delen schattige foto van ingepakte baby Archie
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Harry en Meghan delen schattige foto van ingepakte baby Archie

harry-en-meghan-delen-schattige-foto-van-ingepakte-baby-archie.jpg

Voor Harry en Meghan was 2019 een roerig jaar. De twee genieten nu samen met hun zoontje Archie van een welverdiende vakantie in Canada, maar lieten gister toch even via social media van zich horen.

Op Instagram werd namelijk een filmpje geplaatst waarin het paar terugblikt op alle bijzondere momenten die ze het afgelopen jaar hebben beleefd. Het filmpje werd afgesloten met een tot nog toe onbekende foto van de vorig jaar geboren Archie en zijn trotse vader.

Druk jaar

In het filmpje is te zien dat Meghan en Harry een druk jaar achter de rug hebben. Het meest besproken paar van de Britse koninklijke familie bracht een bezoek aan verschillende landen over de hele wereld. ‘We vonden het geweldig om zo veel mensen van over de hele wereld te ontmoeten. We kunnen niet wachten om volgend jaar nog meer mensen te ontmoeten’, laat het stel in het bericht bij de foto weten.

Opladen in Canada

Dat de drukte hen even te veel werd, getuigt wel van het feit dat ze besloten om deze kerst niet door te brengen bij de koninklijke familie, maar op bezoek gingen bij Meghans moeder in Canada. Het filmpje wordt daarom ook afgesloten met een foto van een lachende Harry en baby Archie aan een koud Canadees meer. Zowel vader als zoon zijn dik ingepakt en Archie draagt zelfs kleine Uggs die hij heeft gekregen toen zijn ouders op werkbezoek in Australië waren. De prins en zijn vrouw sluiten het bericht af met een nieuwjaarswens. ‘We hopen dat 2020 jullie gezondheid en blijvend geluk brengt’, aldus de hertog en hertogin van Sussex.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) op

Fan van Coldplay

Opvallend is dat het filmpje ondersteunt wordt door een bekende hit van de Britse band Coldplay. De prins liet al eerder merken groot fan te zijn van deze band. Zo dook er in 2016 een video op waarop te zien was hoe hij luidkeels meezong met één van hun hits tijdens een concert bij Kensington Palace.

Lees ook
‘Kerstfoto’ Queen Elizabeth onthult belangrijk detail over toekomst Brits koningshuis

Bron | AD, Beau Monde
Beeld | ANP

Ook interessant