Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

William en Kate feliciteren neefje Archie met veelzeggende foto

william-en-kate-feliciteren-neefje-archie-met-veelzeggende-foto.jpg

Archie, het zoontje van prins Harry en Meghan Markle, viert vandaag zijn eerste verjaardag. En hoewel zijn feestje niet in Engeland wordt gevierd, wordt hij wel hartelijk gefeliciteerd door zijn Britse oom en tante.

Ondanks al het gedoe dat Harry en Meghan met het Britse koningshuis hebben gehad, dat ook zijn weerslag vond op de relatie tussen de twee broers.

Doopfoto Archie

‘We wensen Archie een heel fijne eerste verjaardag vandaag!’, schrijven prins William en Kate Middleton bij een veelzeggende foto die vlak na Archies doop gemaakt werd. Op de foto prijken naast Archie, Harry en Meghan onder anderen William en Kate, Charles en Camilla en Doria Ragland, de moeder van Meghan.

Dit bericht bekijken op Instagram

Wishing Archie a very happy first birthday today! 🎈

Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

Strijdbijl begraven

Onder de foto wordt gereageerd dat het heel classy van William en Kate is om zo stil te staan bij Archies verjaardag. Naar verluidt hebben de koppels onderling namelijk nogal wat onenigheden gehad. En Harry en Meghan zijn natuurlijk geen officieel lid meer van het Britse koningshuis. Maar familie ben je natuurlijk voor altijd. Hoogste tijd om de strijdbijl te begraven dus.

Feestje in Los Angeles

Harry en Meghan verhuisden begin dit jaar naar Canada, om al snel daarna de dozen weer in te pakken om naar Amerika te verkassen. Het gezin woont momenteel in Los Angeles, waar ze vandaag dus ook de verjaardag van Archie vieren. Door de lange afstand zullen William, Kate, prins Charles en queen Elizabeth hun neefje, kleinzoon en achterkleinzoon een stuk minder zien. En dat vindt de queen maar wat jammer.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Bron | Instagram Kensington Palace
Beeld | Brunopress

Bladcadeau

Wil je je moeder verrassen met een leuk cadeau voor Moederdag? Ga dan voor een Bladcadeau! Hier doe je haar weken- of zelfs maandenlang plezier mee en je hebt keuze uit ruim honderd tijdschriften. Extra fijn: t/m 10 mei bestel je een Bladcadeau met 15% korting én wordt het gratis bezorgd vanaf € 15,00. Kijk snel op bladcadeau.nl.

Ook interessant