Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Harry en Meghan delen lief filmpje van jarige (en gegroeide) Archie

harry-en-meghan-delen-lief-filmpje-van-jarige-en-gegroeide-archie.jpg

Archie, het zoontje van prins Harry en Meghan Markle, viert vandaag zijn eerste verjaardag. Hoe? Dat zien we in een filmpje dat het koppel heeft vrijgegeven.

In het filmpje leest Meghan een boek voor aan Archie. En Harry, die achter de camera staat, geniet er hoorbaar van.

Save the Children

De beelden zijn op de social media van het goede doel Save the Children verschenen. ‘Meghan, de hertogin van Sussex, leest Duck! Rabbit! voor aan Archie voor zijn verjaardag. Gefeliciteerd Archie!’, staat erbij. En dit doet ze niet zomaar.

Gezinnen helpen in de coronacrisis

Met de video vraagt Meghan namelijk aandacht voor Save with Stories, een non-profitorganisatie vanuit Save the Children, die zich inzet voor gezinnen die het extra zwaar hebben tijdens deze coronacrisis. Door geld te doneren help je hen aan supermarktvouchers, belangrijke huishoudelijke artikelen, lesmateriaal én beschermingsmiddelen.

Ongeduldige Archie

Kleine Archie, die al behoorlijk gegroeid is, heeft natuurlijk nog geen flauw benul van hoe betekenisvol de boodschap achter het filmpje is. Hij wordt vooral ongeduldig tijdens het voorlezen, wil elke pagina zelf omslaan en smijt ondertussen een ander boekje op de grond. Daar kan vooral Harry hard om grinniken, zoals je in onderstaande video hoort. Meghan blijft vol enthousiasme doorlezen.

Lees ook
William en Kate feliciteren neefje Archie met veelzeggende foto

Bron | Save the Children
Beeld | Brunopress

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant