Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

5 apps die je gelukkig maken

apps-die-je-blij-maken.png

Er zijn tegenwoordig miljoenen apps die je kunt downloaden op je telefoon of tablet. Van spelletjes tot nuttige apps, zoals een calorieënteller of het weerbericht. Maar ook op het gebied van ontspanning is er volop keus. Deze apps geven je een geluksboost! 

Gratitude Journal

Oprah schrijft elke dag vijf dingen op waarvoor ze dankbaar is. Het idee achter deze app is je leven mooier maken door stil te staan bij alle fijne dingen en ze op te schrijven in dit lieve dagboekje.
€ 1,79 (iPhone / iPad)

Noisli

Met de app Noisli kun je tien geluiden uit de natuur laten afspelen: regen, regen met onweer, de wind, vogels die fluiten in het bos, geritsel van bladeren, een kabbelend beekje, het strand, druppelend water, brandend hout en krekels. Voor de perfecte beleving kun je het geluid harder of zachter zetten.
€ 1,79 (iPhone / iPad)

Momentum

Deze app is alleen voor op je computer en vult je beeldscherm dagelijks met een inspirerende quote en een mooie foto. Onderaan zie je een quote en in het midden vul je een belangrijke notitie voor die dag in. En heb je nog een doelijstje? Hiervoor is rechtsonder plek.
Werkt alleen met Google Chrome

Charmer

Deze app geeft je elke dag een compliment. Als je met een rothumeur wakker wordt of gewoon tijdens de lunch. De app vertelt je altijd wat liefs en tovert een glimlach op je gezicht.
Gratis, voor iPhone / iPad

Tunepics

Met Tunepics voeg je bij elke foto een mooi liedje toe om zo de sfeer van je foto’s te versterken. Zo wordt die ene foto van je kinderen of je man nog specialer.
Gratis, voor iPhone / iPad

Heb jij ook een app waar je blij van wordt?

Ook interessant