Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

André van Duin maakt zich zorgen om Martine Bijl: ‘Het gaat niet goed met haar’

martine-bijl.jpg

Voordat André van Duin de presentatie van Heel Holland bakt op zich nam, was Martine Bijl hét gezicht van dat programma. De presentatrice werd in 2015 getroffen door een hersenbloeding en is sindsdien niet meer op televisie geweest. In een interview met Story vertelt André dat het helaas nog steeds niet goed met haar gaat.

Het lukt mij niet meer om haar aan het lachen te maken, om eerlijk te zijn. Dat is natuurlijk behoorlijk triest,” vertelt André van Duin aan het tijdschrift.

Depressieve gevoelens

Martine Bijl worstelt sinds haar hersenbloeding met haar gezondheid en met een depressie. André van Duin is rond de kerstdagen nog bij zijn collega op bezoek geweest. “Hoewel Martine met het schrijven van haar boek een unieke prestatie heeft geleverd – ik heb tranen gelaten van het lachen en van het huilen – kun je niet zeggen dat het op dit moment goed met haar gaat,” vertelt een bezorgde Van Duin. “Ze is echt depressief, wat ik me in haar situatie ook best kan voorstellen.”

Geen terugkeer

Het voelt voor de presentator allemaal behoorlijk tegenstrijdig, ook omdat het programma zo’n groot succes is. Van Duin: “Wat betreft Martine geeft dat natuurlijk een dubbel gevoel. Ik denk dat we inmiddels allemaal wel de conclusie hebben getrokken dat zij niet meer terug gaat komen. Je kunt er niets anders van maken. Zeker niet na het lezen van haar boek.”

Artikelen van Margriet ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Televizier
Foto | ANP

Ook interessant