Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

André van Duin en Janny van der Heijden duiken binnenkort op in dít bekende programma

janny-andre.png

Janny van der Heijden en André van Duin zijn een gouden combi in Heel Holland Bakt en Denkend aan Holland, maar óók daarbuiten. Binnenkort zijn de twee samen te zien in een bekend programma.  

Het duo duikt namelijk op in het populaire spelprogramma De Slimste Mens.

André en Janny in De Slimste Mens

Helaas niet als kandidaten, maar in de ronde Open Deur, waarin bekende Nederlanders een vraag stellen aan de hand van een anekdote. De Slimste Mens maakt het nieuws bekend op Instagram door – heel toepasselijk – een paar hints met hun volgers te delen. Met woorden als ‘komiek’, ‘Bakkers klaar, bakken maar’ en ‘presentatrice’ is het wel duidelijk: ze doelen op Janny van der Heijden en André van Duin.

Lees ook:
André van Duin: ‘Ik dacht dat Janny een enorm chique vrouw was…’

Deelnemers van dit seizoen

Ook de deelnemers van De Slimste Mens werden onlangs bekendgemaakt. In de eerste aflevering nemen acteur Jacob Derwig, politiek verslaggeefster Marieke Smits en columnist Yesim Candan het tegen elkaar op. Ook Milouska Meulens, Joost Eerdmans, Rosanne Hertzberger, Annette van Trigt en Randy Fokke doen dit seizoen een gooi naar de titel. Het programma is van 13 december t/m 21 januari elke werkdag te zien om 20.40 uur op NPO 2.

Beeld | Brunopress

Ook interessant