Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Kippenvel: André Hazes staat samen met zijn vader op het podium

schermafbeelding-2019-03-17-om-10-36-23.png

Een emotioneel moment in de Ziggo Dome gisteravond. Tijdens de zevende editie van Holland zingt Hazes stond André Hazes voor het eerst samen met zijn vader op het podium.

Zeker voor de echte Hazes-fans was dit duet ongelooflijk mooi. Je moet echt even twee keer kijken.

Levensecht

‘Hey ouwe, dat had je niet gedacht hè…’ schrijft André op Instagram. In het filmpje is te zien hoe hij gisteren samen met een levensecht hologram van zijn in 2004 overleden vader op het podium stond. Zo is er voor het eerst sinds zijn dood live een duet met André Hazes senior gezongen.

Een lach en een traan

Het was een emotioneel moment, en veel fans hielden het dan ook niet droog. Ook de reacties op social media liegen er niet om. We doen een greep uit de vele berichten onder de foto van het duet die André gisteravond plaatste. ‘Het was echt een kippenvelmoment,’ en: ‘Het was geweldig, een lach en een traan!’

Papa samen met opa

André’s vriendin, Monique Westenberg, vond het ook een indrukwekkende gebeurtenis. ‘Wat was dit bijzonder. Voor één keer kon ik mijn man samen zien met zijn vader. Ik kan niet wachten dit filmpje morgen aan die kleine te laten zien. Papa samen met opa!’ schrijft ze op Instagram.

Bron | RTL Nieuws

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant