Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Altijd in voor een goed gesprek? Meld je aan als Margriet Bel Buddy!

artikelbeeld_v2.jpg

Sta je graag klaar voor anderen, vertel en luister je makkelijk, en heb je tijd om handen? Meld je dan aan als vrijwilliger van Margriet Bel Buddy’s, een nieuw initiatief om mensen wat gezelligheid én een luisterend oor te bieden.

Veel ouderen kampen met een leeg gevoel. Kunnen moeilijk meekomen of voelen zich niet gehoord. Maar wist je dat ook steeds meer jongvolwassenen zich zo voelen? 10% heeft hiermee te maken. Van kersverse ouders tot carrièretijgers en mensen met een beperking. Allemaal hebben ze behoefte aan een luisterend oor en een praatje. Met Margriet Bel Buddy’s willen we daar samen met jou en alle andere Margriet lezeressen gehoor aan geven.

De Margriet Bel Buddy’s is een initiatief in samenwerking met de Luisterlijn. Vanaf 1 oktober kun je met onze vrijwilligers bellen via een speciaal hiervoor opgezet telefoonnummer. 

Wil jij Margriet Bel Buddy worden? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Inschrijven kan tot 10 september 2020.

Praktische informatie:

  • Margriet Bel Buddy’s krijgen een online training vanuit de Luisterlijn
  • Je moet in de maand oktober minimaal 3 uur per week beschikbaar zijn om te bellen. Uiteraard zorgt de Luisterlijn voor een compleet rooster waarin iedereen op haar aangegeven tijd ingeroosterd wordt.
  • De Margriet bel lijn is van maandag tot vrijdag van 18.30 tot 22.00 geopend (onder voorbehoud)
  • Er zijn een beperkt aantal Margriet Bel Buddy plekken beschikbaar, indien je wordt geselecteerd ontvang je hierover persoonlijk bericht.

Doe je mee?
Vul dan onderstaande vragen in en meld je aan om Margriet Bel Buddy te worden:

Ook interessant