Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Met dít dieet viel zangeres Shirma Rouse ruim 50 kilo af

met-het-alizonne-dieet-viel-zangeres-shirma-rouse-ruim-50-kilo-af.jpg

Zangeres Shirma Rouse is na een jaar lang trainen en gezond eten al ruim 50 kilo afgevallen en deelt foto’s van het verbluffende resultaat. Op aanraden van vriendin Trijntje Oosterhuis is ze gestart met het Alizonne dieet.

Maar wat houdt het Alizonne dieet precies in? We vertellen je er alles over.

Alizonne dieet

Shirma Rouse werd als zangeres bekend bij het grote publiek dankzij haar deelname aan The Voice of Holland in 2013. Vorig jaar juni heeft ze het roer compleet omgegooid. Shirma volgt het Alizonne dieet en raakte op deze manier ruim 50 kilo kwijt. Op Instagram bedankt ze haar volgers voor alle lieve reacties en belooft ze de komende tijd meer van haar proces te delen.

View this post on Instagram

MORNINGGGG!!! Effe een update van mij! Wat voel ik me geliefd!! Niet normaal! Ik ga iedereen beantwoorden! Ben al uren meebezig! Ik zie allerlei aannames voorbij komen dus even ter verduidelijking. Dit proces doe ik onder begeleiding van @alizonne Is een medisch dieet die ik vorig jaar Juni bent begonnen op aanraden van mijn girl @trijntjeoosterhuis (nog altijd heel dankbaar)! En verder sport ik lekker veel samen met een groep vrienden #ronaarmy💪🏽 lekker in mijn eigen tempo! Geen maag verkleining of andere ingrepen. Gewoon dieet en beweging! Ik ga de komende tijd meer van mijn proces met jullie delen! Dus de meal preps en ook wat ik doe voor oefeningen! Heel veel liefs! Shirma #Niksandersdanliefde #dankbaar #benernogniet #maarwelgoedopweg #proces THANKS FOR THE LOVE EVERYBODY! I trully feel special! I’m not there yet but on my way! The support feels amazing!! I’m on a diet called @alizonne and its killing but good! Coming weeks i’ll share more of my routine and meal prep! #nothingbutlove❤️

A post shared by Shirma Rouse (@shirmarouse) on

Contouren van je lichaam

Het medische Alizonne dieet werd Shirma aangeraden door vriendin Trijntje Oosterhuis, die met dit dieet ook veel kilo’s verloor. Veel BN’ers zweren bij deze nieuwe manier van het ‘contouren’ van je lichaam. Het Alizonne dieet is in 2018 in een korte tijd snel bekend geworden en is bedacht door Claudia van der Lugt.

Van der Lugt gelooft erin dat je zo veel mogelijk vet verbrandt en zo min mogelijk spiermassa. De basis is het eiwitdieet. Je eet weinig calorieën, vetten en koolhydraten en juist veel eiwitten. Daardoor gaat je lichaam de vetreserves gebruiken en val je snel af. De focus bij het Alizonne dieet ligt op het verliezen van vet, maar ook op het contouren of shapen van het lichaam. Doordat je spiermassa minder snel afgebroken wordt en je wel vet verliest, krijg je een mooie vorming.

Lees ook: Dít is het dieet waarmee Adele zo veel is afgevallen

Therapie

Een dieet bestaat uit veel meer dan alleen controle over je voedselinname. Naast een op maat gemaakt dieet, waarin het drinken van eiwitshakes met hoge voedingswaarden leidend zijn, onderga je ook therapieën binnen het Alizonne dieet:

  • Een (niet-chirurgische) behandeling van het onderhuidse vetweefsels met ultrasonore trillingen en radiofrequentiebehandelingen. Deze worden hierdoor als het ware ‘losser’ gemaakt, waardoor je lichaam sneller een wenselijke vorm aanneemt.
  • Bindweefselmassages voor een verbeterde doorbloeding van de huid, afvoer van vloeistoffen en vet via je lymfeklieren, inkrimpen van huidverslapping, afbraak van cellulitis en contourverbetering.
  • Een specialistisch persoonlijk dieet op basis van voedselsupplementen van aminozuren.
  • Regelmatige één op één follow-up met je behandeld arts.

Voordelen

Één van de voordelen van het Alizonne dieet is dat de focus niet alleen ligt op het eten, maar ook door de vorming van het lichaam door de bindweefselmassages en ultrasone trillingen. Crashdiëten zorgt er wel voor dat je snel afvalt, maar daardoor kan de huid ook slapper worden. Dat is bij het Alizonne dieet niet het geval. Nog een voordeel is dat het verlies van spiermassa zo veel mogelijk wordt voorkomen. Je spiermassa en vetpercentage worden goed in de gaten gehouden. Als laatste is het zeker een voordeel dat je intensieve begeleiding krijgt. Je wordt goed in de gaten gehouden en hierdoor houd je het ook langer vol.

Kosten

Er zijn veel deelnemers enthousiast over het Alizonne dieet. Dit komt door een combinatie van een aangepast dieet, medisch advies, goede begeleiding en effectieve behandelingen van de huid en het lichaam. Goedkoop is het dieet wat Shirma volgt niet. Het kan per maand al oplopen tot een paar honderd euro. Maar dan heb je wél een fantastisch resultaat:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | RTL Boulevard, Alizonne.nl, Instagram
Beeld | BrunoPress

Margriet extra 4

Heb jij Margriet Extra: Energiek & In balans al in huis? Een inspirerende special met veel handige tips die juist nú zo goed van pas komen. Over vol energie de zomer in te gaan, rust vinden in rituelen, wandelen en yoga en nog véél meer. Haal deze editie nu in de winkel óf bestel ‘m hier veilig online (zonder extra verzendkosten).

Ook interessant