Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Ali B breekt tijdens eerbetoon aan Mies Bouwman

ali-b.jpg

Ali B heeft gisteravond op het Gouden Televizier-Ring Gala een hommage gebracht aan Mies Bouwman. Hij brak tijdens het eerbetoon aan de dit jaar overleden koningin van de televisie en hield het niet droog.

Ali B zong samen met The Voice-winnaar 2018 Jim van der Zee het nummer Waar ben je nou. Ali B werd overvallen door emoties. Hij probeerde aanvankelijk nog door zijn tranen heen te zingen. Toen het echt niet meer ging, voelde hij zich genoodzaakt om te stoppen. Van het publiek kreeg hij desondanks een groot applaus.

Nadat Jim ook een couplet gezongen had, herpakte Ali zich om hun optreden af te maken.

‘Puur mens’

Op Twitter zijn de meningen verdeeld over het eerbetoon aan Mies Bouwman. Veel kijkers zijn onder de indruk van Ali B en vonden het prachtig om te zien hoe diep hij werd geraakt tijdens het zingen van Waar ben je nou. ‘Een mooier eerbetoon is er niet’ en ‘Ali B bewijst maar weer wat voor puur mens hij is,’ was bijvoorbeeld te lezen.

‘Emoties niet echt’

Een enkeling reageert een stuk minder enthousiast. Zo kreeg Ali B op Twitter het verwijt dat hij vals zong en dat zijn emoties niet echt zouden zijn.

Bekijk hieronder het fragment terug.

 

Het is niet de eerste keer dat Ali emotioneel wordt op televisie. Zo kwamen er in 2015 ook tranen toen hij een ode zong aan zijn zoontjes in De wereld draait door.

Bron | libelle.nl, ANP, lindanieuws.nl
Foto | MMP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant