Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Heb je het al gehoord? Het allereerste avocadorestaurant opent in Amsterdam!

screenshot_2016-12-28_at_5-18-47_pm.jpg

Avocado voor ontbijt, lunch én diner? Het kan echt, want het allereerste avocadorestaurant opent binnenkort in Amsterdam zijn deuren.

Het nieuws is al even uit, maar voor de echte avocadoliefhebbers melden we het graag nog een keer. In de Amsterdamse buurt de Pijp wordt binnenkort een restaurant geopend waarbij avocado de hoofdrol op de menukaart speelt: The Avocado Show. Je kunt er eten of afhalen, ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Dit staat er op de menukaart in het avocadorestaurant

Gezond, lekker, veelzijdig én heel populair: dat er een avocadorestaurant zou komen was een kwestie van tijd. Welke gerechten er op de menukaart staan? De enige voorwaarde, voor de drie vrienden die samen het restaurant openen, is dat er in alle gerechten op de een of andere manier avocado is verwerkt. Daar hebben de drie genoeg ideeën voor. “Avocadofrietjes en -burgers bijvoorbeeld, of avocado-ijs en chocosmoothies met avocado,” vertellen ze aan dagblad Parool. “Je kunt blijven experimenteren.”

Hieronder alvast een voorproefje, gevonden op de Instagrampagina van de drie vrienden. Houd voor de exacte openingsdatum de Facebookpagina van The Avocado Show in de gaten!

Avocadopizza

Avocadoburger

Fijne combi: ei & avocado

Avocado-hotdog

  Fijne combi: ei & avocado deel 2

Bron: Parool

 

Kijk ook: zo maak je deze prachtige avocadoroosjes

Artikelen automatisch in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant