Adembenemend: de officiële verlovingsfoto's van Prince Harry en Meghan!
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Adembenemend: de officiële verlovingsfoto’s van prins Harry en Meghan!

verlovingsfoto-harry-groot.jpg

Donderdag publiceerde Kensington Palace op Instagram twee officiële verlovingfoto’s van de Britse prins Harry en zijn aanstaande bruid, Meghan Markle. En wat zijn ze prachtig!

Volgens een verklaring van Kensington Palace wil het verliefde koppel met deze twee foto’s hun verloving officieel vastleggen. De foto’s zijn eerder deze week door fotograaf Alex Lubomirski genomen op Frogmore House, een voormalige residentie van de Britse koninklijke familie, op het terrein van Windsor Castle.

Op de eerste (kleuren)foto poseren de 33-jarige Harry en zijn 36-jarige verloofde Meghan verliefd op een trap bij het Frogmore House. Volgens US Magazine is hun pose, in tegenstelling tot traditionele foto’s van de Britse royals, opvallend intiem. Ze zitten dicht tegen elkaar aan en houden elkaars hand vast.

Wat een ontroerende en adembenemende foto! Meghans diamanten verlovingsring is duidelijk in beeld te zien…

Omdat iedereen zo enthousiast reageerde op de eerste twee officiële foto’s, besloten Harry en Meghan ook dit derde kiekje prijs te geven. ‘Het koppel is dankbaar voor alle hartverwarmende en overweldigende reacties die ze in deze gelukkige fase van hun leven hebben ontvangen,’ aldus de verklaring van Kensington Royal. ‘Als dank hebben ze besloten om deze persoonlijke foto, genomen op de dag van de fotoreportage, direct met jullie te delen.’

In november maakte prins Harry bekend dat hij en Suits-actrice Meghan Markle in de lente van 2018 in het huwelijksbootje stappen. En zó vroeg hij haar ten huwelijk!

Lees ook

Bekijk ook

Dokter Rutger over het belang van vitamine D.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Abonneer je op Margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant