Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Adele reageert hilarisch op gewichtsverlies tijdens tv-optreden

adele-reageert-hilarisch-op-gewichtsverlies-tijdens-tv-optreden.jpg

Fans van Adele konden dit weekend hun geluk niet op: de zangeres was namelijk voor het eerst sinds drie jaar weer op televisie te zijn. Adele was te gast in de Amerikaanse tv-show ‘Saturday Night Live’ en ze kon het niet laten om een grapje te maken om haar spectaculaire gewichtsverlies.

De zangeres blijkt haar gevoel voor humor niet te zijn verloren.

Adele als gastpresentatrice

Adele was al een aantal keer eerder te gast in het satirische programma, maar het feit dat ze nu de rol van gastpresentatrice op zich nam, zien velen als een teken dat ze binnenkort haar vierde studioalbum zal gaan lanceren. Tijdens haar optreden kon Adele het niet laten om een grapje te maken over haar gewichtsverlies. De zangeres verloor na een crashdieet namelijk maar liefst 44 kilo, en dat is niemand ontgaan.

Lees ook: Dít zeggen experts over het sirtfood dieet waarmee Adele zo veel is afgevallen

“Ik mocht niet te veel bagage meenemen”

“Ik weet dat ik er héél erg anders uitzie dan de laatste keer dat jullie me zagen,” zo begon Adele haar openingsmonoloog. “Maar vanwege al die Covid-maatregelen en de reisbeperkingen mocht ik niet veel bagage meenemen. Ik kon maar de helft van mezelf meenemen, en dit is de helft die ik gekozen heb.” De zangeres had de lachers meteen op haar hand:

Nieuwe album

Adele kondigde maar liefst vier jaar geleden voor het eerst aan dat ze werkte aan een vierde studioalbum. In februari van dit jaar verklapte ze nog op de bruiloft van haar beste vriendin dat haar nieuwe album in september zou worden uitgebracht. Later liet de zangeres echter via Instagram weten dat haar nieuwe album vertraging had opgelopen door de wereldwijde COVID-19 uitbraak.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | YouTube, VRT
Beeld | Brunopress

Ook interessant