Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Liefhebbers van de Action opgelet: er is eindelijk een webshop

webshop-action.jpg

Goed nieuws voor liefhebbers van koopjesgigant Action: de gebeden zijn verhoord, want de winkelketen heeft eindelijk een webshop gelanceerd. Al kun je hier niet al je koopjes uit de winkel scoren, het aanbod is namelijk zeer exclusief. 

Je kunt nu al in de webshop van de Action terecht. 

Action komt met een webshop

Het heeft lang geduurd, maar koopjesgigant Action is eindelijk om: in Nederland is de winkelketen met een webshop gestart. Het gaat om een pilotversie, waarbij er in de online winkel wekelijks vijf tot zeven exclusieve producten te koop zijn. Dit zijn speciale online deals, die hiervoor worden ingekocht en dus niet in de winkel zullen liggen.

Omdat het nu nog om een proef gaat, zijn er tijdelijk nog wel producten in de webshop te koop die je ook fysiek in de winkels van de Action kunt scoren. 

Meer online koopjes

Er zijn nog geen plannen om ook de rest van het assortiment online aan te bieden. Voor struinen tussen alle spulletjes en je winkelmandje vol gooien met dingen waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had, zul je toch nog steeds naar de fysieke winkel moeten komen. CEO Sander van der Laan liet al eerder aan NU.nl weten dat het ook wel erg lastig is om producten die exclusief btw maar € 1,50 kosten zonder verlies te kunnen bezorgen. 

Lees ook: Zo ontdek je snel of een online aanbieding wel écht zo’n koopje is

Verzendkosten

De producten die je nu in de webshop kunt kopen worden voor een extra bedrag van €3,99 aan huis bezorgd.  

Proefperiode  

De proef met de webshop van de Action zit nu in de derde week en loopt door tot het einde van dit jaar. Mocht dit een succes blijken, dan kan de winkelketen besluiten om de webshop te houden. 

Bron | NU.nl
Beeld | ANP

Margriet 28 ligt nu in de winkel! Met daarin deze week de natuur in: unieke kampeeradresjes, eetbare planten, de beste apps voor in de natuur en meer. Maar ook: verhuizen van de stad naar een dorp, een interview met Sigrid Kaag, terug naar het oude normaal en natuurlijk nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Ook interessant