5x instagramaccounts waar je heel blij van wordt
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

5x instagramaccounts waar je heel blij van wordt

blij.jpg

Lekker in je vel zitten, daar draait het om bij deze blogsters en instagramsters. Voor je online portie spirituele inspiratie.

1) Een andere kijk – instagram.com/SammiiSays
Inspirerende, grappige foto’s, lekker en gezond eten en spreuken waar je even over na moet denken, maar waar veel in zit. Zoals deze: ‘When body and mind are in the same place, something magical happens.’


2) Buurten bij de buurvrouw – instagram.com/buufenbuuf
Buurvrouwen die niet alleen lief en leed delen, maar ook recepten, een passie voor hardlopen en voor het goede leven. Op Instagram zie je foto’s van gerechten waarvan je het water in de mond loopt, de recepten vind je op hun blog buuf-buuf.nl.


3) Lijfspreuken – Instagram.com – fullyedited1

Nee, ze is niet een van de slanksten, en dat maakt haar niets uit. Op Edits Instagram-account vind je foto’s van vrouwen met een maatje meer die prima in hun vel zitten. Ook veel mooie spreuken.


4) Mooie woorden – instagram.com/happyohm
Een account vol wijze spreuken over tevreden zijn met je lichaam en je leven. Bijvoorbeeld van Boeddha: ‘You yourself, as much as anybody in this entire universe, deserve your love and affection.


5) Moeder van zes – 
instagram.com/wellnessmama/
En je dacht dat jij het druk had? Neem een kijkje in het leven van Katie, moeder van zes, die zo groen mogelijk probeert te leven en zo veel mogelijk te genieten. Of het nu om koken, beauty of huishouden gaat.

Tekst: Maartje Fleur.

body-en-mind-special-2Deze tekst komt uit Margriet Body&Mind Special (nummer 5 2016).

Ook interessant