Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

3x heerlijke fietsroutes in eigen land

heathland-in-dutch-sallandse-heuvelrug-national-park.jpg

Nederland, fietsland. Langs de heides, in het bos of door de duinen, op de fiets ontdek je al het moois van ons land het best. Met deze drie routes fiets je zo weg.

Margriet samen met Campina

Help de natuur een handje

Deze drie fietsroutes brengen je langs de mooie weilanden van Nederland. Fijn om te genieten van al dat moois. Wist je dat een groot deel van deze weilanden van Campina boeren zijn? Campina vindt dat onze natuur wel een beetje hulp kan gebruiken. En wij ook! Samen kunnen we bijdragen aan het behoud ervan. Zo worden steeds meer Campina-producten gemaakt van de melk van boeren die extra aandacht besteden aan koe, natuur en klimaat. Deze producten zijn te herkennen aan het PlanetProof-keurmerk.

Haarzuilens (31,9 km)

Tijdens deze tocht kom je langs het sprookjesachtige Kasteel de Haar, waar je terechtkunt voor een heerlijk hapje of drankje. Vervolg je route langs de veenplassen, de polders en het moeras.
Vertrekpunt: Hoeve Wielrevelt.

Sallandse Heuvelrug (53 km)

Ga op pad in het oosten van het land en verken de Sallandse Heuvelrug op de fiets. Hier kun je genieten van de bossen en heuvels met prachtige uitgestrekte paarse heidevelden.
Vertrekpunt: Informatieschuur Erve De Pas.

Maasuiterwaarden (28,1 KM)

Fiets op de grens van Gelderland en Noord-Brabant. Lekker langs het water, want deze route voert door de natuur tussen de dijk en de rivier. Tip: neem kleingeld mee voor de oversteek met het pontje.
Vertrekpunt: parkeerplaats Treurenburg-Empelsedijk.

Meer weten?

Ontdek op Campina’s duurzaamheidspagina hoe steeds meer boeren bijdragen aan een duurzamere toekomst.


Ook interessant