Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

104-jarige man vraagt valentijnskaarten naar hem te sturen

valentijnsdag-valentijnskaart-valentijnskaarten-margriet.jpg

Valentijnsdag (14 februari) staat voor de deur. En daar maakt de 104-jarige Bill dit jaar een groot project van. Hij verzamelt valentijnskaarten van over de hele wereld. 

Dus hij staat óók te popelen om valentijnspost vanuit Nederland te krijgen.

Plakboek vol met valentijnskaarten

Oorlogsveteraan Bill White is al een poosje gepensioneerd. Hij vermaakt zich prima in zijn verzorgingstehuis in het Amerikaanse Californië, waar hij onder meer druk is met plakboeken vullen. Dit jaar wil hij een plakboek met valentijnskaarten van over de hele wereld maken. Maar daar heeft hij wel hulp bij nodig. “Ik zal elke valentijnskaart bewaren. Ze zullen een stukje van mijn geschiedenis worden”, vertelt Bill aan Fox news.

Valentijnskaart sturen naar Bill

Wil jij de 104-jarige romanticus een kaartje sturen? Houd er dan rekening mee dat je een speciale postzegel hebt, omdat je een kaartje naar Amerika, dus het buitenland, stuurt. Voor post tot twintig gram, heb je één internationale postzegel ter waarde van 1,50 euro nodig. Voor post van twintig tot vijftig gram, heb je twee internationale postzegels ter waarde van drie euro nodig.

Hier kun je velletjes met internationale postzegels bestellen. Maar je kunt ook een postzegelcode bestellen. Dan betaal je alleen voor die ene postzegel voor die ene valentijnskaart. Vind je het allemaal te ingewikkeld, maar wil je Bill wel graag een brief sturen? Dan kunnen de medewerkers in het postkantoor je verder helpen.

Adres

Je kunt je valentijnskaart naar het volgende adres sturen:

Operation Valentine
ATTN: Hold for Maj Bill White, USMC (Ret)
The Oaks at Inglewood
6725 Inglewood Ave.
Stockton, CA 95207

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.   

Bron | Fox news
Beeld | iStock

Ook interessant