null Beeld Getty Images/Cultura RF
Beeld Getty Images/Cultura RF

Vrouw brengt ode aan vetrollen met bijzondere tattoos

Heb jij vetrollen en verafschuw je ze? Zet ze juist in het zonnetje en voorzie je vetrollen van tattoos, moedigt tattoo-artiest Carrrie Metz-Caporusso aan. Haar roll flowers vliegen het internet over.

Carrie brengt namelijk getatoeëerde bloemen in en rondom de vetrollen van cliënten aan. En dat levert bijzondere kunstwerkjes op.

Roll flowers

Een vereiste voor de roll flowers, is dat je goed zichtbare vetrollen hebt - ook als je staat. "In de acht jaar dat ik tatoeëer, viel het me op dat veel tattoodesigns bedacht zijn voor dunne of gespierde lichaamstypen", legt tattoo-artiest Carrie uit aan Allure. "Niemand kwam ooit met iets specifiek voor dikke lichamen." En dus besloot ze het heft in eigen handen te nemen met de roll flowers.

Lees ook:

Voedingsdeskundige legt uit waarom dat vetrolletje bij je buik eigenlijk heel goed is

Lang leve vetrollen

Met deze tattoos vestigt Carrie de aandacht op iets waarvan de huidige maatschappij ons leert dat we ons ervoor moeten schamen. Verberg vetrollen niet langer, predikt ze. "Ik wil dat dikke mensen niet constant gewicht willen verliezen om op waarde te worden geschat. Dat ze weten dat overgewicht geen mislukking is. En dat ze hun lichamen zien als lichamen, niets meer en niets minder."

Eigenlijk hoopt ze dat haar roll flowers en andere tattoos die vetrollen en rondingen juist benadrukken, 'ooit net zo gewoon worden als een enkeltattoo'. "En dat dik zijn als iets doodnormaals wordt gezien, niet goed of slecht."

Meer lezen over tattoos en tatoeëren?

Bron | Allure

Beeld | Getty

null Beeld

Heb je geen tijd om vanuit je luie stoel je favoriete tijdschrift te lezen, maar wil je wél op de hoogte blijven van het beste van Margriet? Dan hebben wij iets leuks voor je: je kunt vanaf nu praten met Margriet via je Google Home óf Google Assistent op je telefoon of tablet. Zo heb je heel makkelijk toegang tot allerlei extra leuks. Benieuwd? Klik hier om direct met Margriet te praten. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Faye HeijnisGetty Images/Cultura RF

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden