Shoppen maar! Win 5x een cadeaukaart van € 100 bij Miller&Monroe (verlopen)

Deel dit artikel:

Bij de winkels van Miller&Monroe kun je jezelf, je geliefde én je huis een nieuwe, frisse look geven! Zo ben je helemaal klaar voor de herfst. Extra fijn: Margriet geeft vijf cadeaukaarten t.w.v. € 100 weg.

Miller&Monroe, voorheen Charles Vögele, stelt een persoonlijke en klantgerichte beleving centraal. Zo staat er altijd een enthousiast team voor je klaar om je te helpen bij het vinden van een nieuwe outfit en/of accessoires voor je huis. De ruim ingerichte paskamers en de grote koffietafel waaraan je gezellig een kopje koffie of thee kunt drinken, zorgen voor een echt ‘thuisgevoel’.

Klaar voor de herfst

Kun je niet wáchten om een nieuwe herfst-garderobe aan te schaffen en ben je nog op zoek naar inspiratie voor het nieuwe modeseizoen? In de winkels van Miller&Monroe vind je de laatste mode- en lifestyletrends. Met het uitgebreide assortiment aan kledingmerken zoals: Witteveen, Zerres, Cecil, Street One en Zabaione voor vrouwen en Petrol, Lerros en Tom Tailer voor mannen,  is er voor ieder wat wils! En zelfs voor het interieur hebben ze een uitgebreide Home-collectie en lifestyle-accessoires zodat jij je huis een heerlijke frisse herfstlook kunt geven.

Doe mee en win!

Margriet mag maar liefst vijf lezeressen blij maken met een cadeaubon van € 100! Wil je kans maken op deze fijne prijs? Vul dan snel vóór 6 oktober 2018 onderstaand winformulier in.

Fijne mode voor een fijne prijs. Ben je geïnspireerd geraakt door deze mooie mode? Neem ook eens een kijkje op de facebookpagina van Miller&Monroe.