Dit korte nineties-kapsel belooft de trend van 2019 te worden

Deel dit artikel:

Voor veel vrouwen is de aftrap van het nieuwe jaar het uitgelezen moment om zich te wagen aan een nieuwe coupe. Heb jij ook zin in een nieuw kapsel? We lieten al eerder wat trends de revue paseren, maar die gingen vooral over haarkleur. Denk jij erover de schaar in je haar te laten zetten? Dan is deze korte nineties-coupe waarschijnlijk geknipt voor je.

Volgens kenners wordt 2019 het jaar van de rommelige boblijn. Perfect voor iedereen die toch al dacht aan een korter, pittiger kapsel.

Dit kapsel staat echt iedereen

Waar de lob (lees: lange bob) het kapsel van 2018 was, zal er dit jaar een stukje extra af moeten als je mee wilt doen met de laatste trend. De nieuwe coupe van het jaar reikt tot net boven de schouders en heeft een scheiding in het midden. Een gevalletje win-win: het kapsel staat bijna iedereen. Bovendien laat deze coupe je nek en gezicht langer en slanker lijken. Dit komt doordat je schouders niet verdwijnen achter of onder je haar. Je zou het best aan de kapper kunnen vragen of-ie je bob zo’n 7,5 centimeter onder je kin wil knippen. Dat levert gemiddeld het voordeligste resultaat op.

Hieronder kun je alvast wat inspiratie opdoen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katie Russo (@katierussodoeshair) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Celebrity Hairstylist (@justinemarjan) op

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | libelle.nl
Beeld | iStock