null Beeld EM-Press/ROTOPOOL/PVK
Beeld EM-Press/ROTOPOOL/PVK

Koningin Máxima laat zien hoeveel verschil je haarscheiding kan maken

Draag jij je haar altijd in een zijscheiding? Probeer het dan eens in een middenscheiding te dragen - of juist andersom. Net als koningin Máxima.

Máxima draagt haar haar meestal in een zijscheiding. Maar de keren dat ze met een middenscheiding verschijnt, doet dat toch iets met haar algehele uitstraling.

Nóg chiquere en jongere koningin Máxima

Want zo'n kleine aanpassing, kan veel met je gezicht doen. Zo kan een middenscheiding er nog gepolijster en chiquer uitzien dan een zijscheiding. En ligt het aan ons, of oogt Máxima op de foto's waarop ze een middenscheiding heeft een paar jaar jonger?

null Beeld EM-Press/Patrick van Emst
Beeld EM-Press/Patrick van Emst
null Beeld EM-Press/Patrick van Emst
Beeld EM-Press/Patrick van Emst
null Beeld EM-Press/Patrick van Emst
Beeld EM-Press/Patrick van Emst
null Beeld EM-Press/Patrick van Emst
Beeld EM-Press/Patrick van Emst

Staat een middenscheiding mij?

Vraag je je af of een middenscheiding jou wel goed staat? Het idee is dat alleen catwalkmodellen met een onwijs symmetrisch gezicht zo'n middenscheiding in hun haar goed kunnen hebben. Maar koningin Máxima bewijst het tegendeel.

Zeker als je een vierkant of ovaal gezicht hebt, is de kans groot dat een middenscheiding je mooi staat. Pas alleen wel op als je een ronde gezichtsvorm hebt: door een middenscheiding kan je gezicht nog ronder lijken dan het is. Ook is het goed om er rekening mee te houden dat een scheiding in het midden je neus accentueert. Wil je dit niet, dan kun je dus misschien beter voor een zijscheiding blijven gaan.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Modekoningin Máxima, Salon B

Beeld | Brunopress

Faye HeijnisEM-Press/ROTOPOOL/PVK

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden