Hoe kort mag je rokje zijn? Vul de enquête in en win een goodiebag t.w.v. €189

Deel dit artikel:

Oppervlakkig of niet… met je kleding kun je een verpletterende eerste indruk maken. Of juist een enorme flater slaan. Maar het belangrijkste is dat jij je er mooi in voelt. Toch?

Durf jij echt aan te doen wat je mooi vindt? Of sta jij je ’s ochtends voor je kast af te vragen wat je collega’s van die opvallende broek zullen vinden, of denk je: kan die blouse nog wel op mijn leeftijd?

Over smaak valt (niet) te twisten…

Van vriendinnen tot collega’s of erger nog: het ministerie van Sociale Zaken. Iedereen heeft wel iets te zeggen over de kledingkeuze van een ander. En ook al wil je het misschien niet, toch speelt die mening van anderen mee als je ’s ochtends je outfit kiest. Al is het alleen maar dat stemmetje in je achterhoofd dat zegt: kan ik dat eigenlijk wel aan?

Draag jij wat je zelf mooi vindt?

Wat vind jij? Moet je bij het kiezen van je kleding rekening houden met de mening van anderen? Met al die ongeschreven regeltjes? Doe jij dat korte rokje gewoon aan of voel je je dan toch een beetje ongemakkelijk? En hoe zit het met een decolleté? Kan dat op de werkvloer?

En eh, heb je weleens een vervelende opmerking gekregen over je outfit? Wij zijn benieuwd hoe jij hierover denkt!

Win een goodiebag t.w.v. 189 euro!

Deel jouw mening met ons door onderstaande enquête in te vullen én maak kans op één van de tien bomvolle goodiebags ter waarde van maar liefst 189 euro! En hé, daar wordt toch iedereen blij van?