Linda’s BEAUTYLAB: ‘Door lippenstift met déze ondertoon te kiezen, lijken je tanden witter’

Deel dit artikel:

Als het over make-up gaat heb je vast weleens van ondertonen gehoord. Meestal komt dit ter sprake wanneer je een foundation kiest. Maar wist je dat de ondertoon van je lippenstift heel veel invloed heeft op hoe wit je tanden lijken?

Linda legt je uit hoe dit zit in haar nieuwste beautyvlog.

Wittere tanden dankzij je lippenstift

“Het voordeel van een lippenstift met een blauwe ondertoon is dat je tanden optisch witter ogen”, vertelt Linda. “Door lippenstift met een bruine ondertoon worden ze juist wat geler.”

Zoek de verschillen

In deze aflevering van Linda’s BEAUTYLAB laat Linda niet alleen zien hóe je je lippenstift mooi aanbrengt, maar je ziet ook wat die ondertonen doen voor je tanden. Wij zien duidelijk het verschil, wow! En jij?

Meer beautyvlogs

In haar eerdere vlogs liet Linda onder andere zien hoe je een mooie basis make-up aanbrengt en hoe je bronzer en blusher gebruikt. Bekijk ze hier:

Linda’s BEAUTYLAB: snel en simpel een mooie basis make-up aanbrengen

Linda’s BEAUTYLAB: zó breng je je blush en bronzer makkelijk én snel aan

Linda’s BEAUTYLAB: dunner wordende wenkbrauwen? Zó creëer je mooie, volle wenkbrauwen

Linda OvergoorLinda Overgoor (50) is beeldcoördinator bij Margriet en moeder van Olivier (10). Ze heeft jaren de beautyrubriek gemaakt in Margriet en houdt je vanaf nu met haar vlogs op de hoogte van de laatste beauty- en huidverzorgingstrends.