Beatrix 80 jaar: zó krijg jij ook dat volume in je haar!

Deel dit artikel:

Heb jij dun haar? Dan droom je vast en zeker wel eens van een volumineuze prinsessen-coupe. Wat prinses Beatrix kan, kan jij ook! Met een paar simpele trucs zeg je dag tegen dun en sluik haar.

Om meer volume te creëren, kun je natuurlijk allerlei chemische behandelingen ondergaan. Mocht je dit doen, dan is het belangrijk om je haar daarna intensief te behandelen met herstellende producten. Wij gaan liever voor volume zonder het haar aan te tasten.

Laagjes knippen

Een hele simpele ingreep is een bezoek aan de kapper. Je vraagt hem of haar laagjes te knippen in je haar. Dit geeft dun haar namelijk meteen al wat meer volume en diepte.

Pony

Een pony geeft ook de indruk dat je voller haar hebt. Door haar in je gezicht creëer je de illusie dat het volumineuzer is dan wanneer je een rechte scheiding hebt. Goed nieuws: de rechte pony is weer helemaal terug van weggeweest.

Krullen

Krullen creëren volume. Een makkelijke manier om krullen te maken, is bijvoorbeeld slapen met een vlecht in je haar. Als je ’s ochtends de vlecht losmaakt, heb je een mooie, rommelige krul in je haar. Een beetje haarlak sprayen en je hebt volume gecreëerd.

Hairextensions

Hairextensions, dat is toch niks voor mij? Wacht even, want wist je dat hairextensions niet alleen het haar kunnen verlengen, maar ook voor meer volume kunnen zorgen? Ook een goede optie dus om een vollere bos te creëren, zonder dat het onnatuurlijk oogt.

Specialist op het gebied van hairextensions is Beauty By Roos met vestigingen door heel Nederland. Zij werken met de allernieuwste en veiligste technieken om de extensions te plaatsen en te verwijderen. Daarnaast krijg je volop advies over het verzorgen (eigenlijk niet veel anders dan met normaal haar) en kun je vier maanden – ja zo lang blijven ze echt goed zitten – kosteloos je haar bijknippen.

Gebruik de juiste producten

Een beetje een open deur, maar zeker de moeite waard: kies voor een volume shampoo en conditioner of verzorgingsproducten speciaal voor fijn en dun haar. Zo voorkom je dat je haar zwaar wordt. Tip: gebruik conditioner vooral in de punten, zodat je coupe bovenop lekker luchtig blijft.

Droogshampoo

Ken je droogshampoo al? Het reinigt en verfrist je haar direct, maar meer nog zorgt het voor een echte volumeboost. Hoe zit dat? Droogshampoo, (in spray- of poedervorm) absorbeert overtollig vet, waardoor je haar minder zwaar is en minder aan elkaar plakt. Vers gewassen haar is vaak zacht en glad, dit product zorgt juist voor meer grip en maakt haar wat stugger en geeft het meer structuur.

Zo gebruik je het: pak een haarpluk en spray wat van de droogshampoo ( in spray- of poedervorm) op de haarwortels en pak daarna de volgende pluk of laag. Wrijf voorzichtig om de poeder wat te verspreiden. Daarmee creëer je direct meer volume.

De producten uit deze shopping gaan je een volle bos bezorgen:

Lees ook

Haak mee met Dennis (40): gratis patroon voor een geluksklavertje
Het geheim van de slager: zo maak je het állerlekkerste draadjesvlees
Zin om te snoepen? Dit is dé gouden tip om de verleiding te weerstaan

 Bekijk ook:

Artikelen van Margriet.nl gratis ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.