Deze lippenstiftkleur is dé hit dankzij de royals!

Deel dit artikel:

De Amerikaanse actrice Meghan Markle staat, sinds haar verloving met Prins Harry, volop in de spotlights. Haar natuurlijke make-uplook en modieuze, klassieke kledingstijl inspireren veel vrouwelijke fans. Dat is ook de reden waarom we de rode lippenstift even laten voor wat-ie is en massaal gaan voor déze kleur…

Natuurlijke tinten

Sinds Kensington Palace enkele weken terug de verlovingsfoto’s van het koninklijk paar online zette, zijn deze het hele internet overgegaan. De foto’s laten de natuurlijk make-uplook zien waar Meghan vooral fan van is. Haar make-upstijl is niet onopgemerkt gebleven. Volgens het make-upmerk Memi zorgde deze er zelfs voor dat de vraag naar huidskleurige lippenstiften de afgelopen weken met 65% is toegenomen. Vooral de tinten taupe, beige en karamel zijn favoriet.

Prince Harry and Ms. Meghan Markle have chosen to release this official portrait photograph to mark their engagement. The photograph was taken by photographer @alexilubomirski earlier this week at Frogmore House, Windsor.

Een bericht gedeeld door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

Hier koop je ze

Natuurlijke tinten zijn al een tijdje populair in de beautywereld. Er zijn dan ook genoeg fijne (en betaalbare) lippenstiften te vinden die precies passen in deze trend. Van matte lippenstiften tot zachte balsems, er is voor ieder wat wils.

Ben je ook fan van de huidskleurige trend?

Bron | refinery29
Beeld | ANP

Ook leuk om te lezen

Bekijk ook

Zo maak je een vlotte, lage knot:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.