Een vaartocht over de Maas en een kijkje op een scheepswerf voor maar € 7,50

Deel dit artikel:

Het perfecte uitje: een dagje Rotterdam. Een vaartocht over de Maas en een kijkje op een scheepswerf. Een mooi combi-ticket voor maar €7,50 geeft toegang tot twee bijzondere attracties.

1 SPIDO

Vaar rakelings langs de reusachtige zeeschepen en ervaar de Nederlandse Metropool vanaf het water. Rederij Spido verzorgt een bijzondere en informatieve vaartocht van 75 minuten door de grootste haven van Europa. Zie de indrukwekkende skyline van Rotterdam met imposante gebouwen aan je voorbij glijden, in combinatie met een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers.

2 DE DELFT

Interesse in de maritieme geschiedenis van Rotterdam?In het ‘levende’ museum De Delft bouwen ze een historisch-maritieme belevingswereld: een reconstructie van het 18e-eeuwse linieschip ‘Delft’. In het bezoekerscentrum zijn oude maritieme ambachten te zien, er liggen vondsten van het origineel en er zijn allerlei activiteiten voor jonge bezoekers.

Koop nu: Combi-tickets voor een dagje Rotterdam voor maar €7,50

 

Extra informatie en voorwaarden
* Exclusief € 0,70 administratiekosten. De tickets zijn geldig t/m 31 maart 2018. Check per activiteit de actuele openingstijden, websites staan vermeld op de e-tickets. Deze korting is niet geldig in combinatie met andere acties en is niet inwisselbaar voor contant geld. Restitutie is niet mogelijk.